Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επισκεψη στην πολυδιαφιμησμενη Αλιονα.Πολλα γραφτηκαν για αυτην και ειπα αν και πιπινολατρης να της δωσω μαι 20ευρη ευκαιρια.Εισοδος και αρχη με τα γνωστα γλυψιματα της,καλτες δεν εβγαλα επιτιδες,της ειπα να μην γλυψει κωλο και ενω εκεινη την στιγμη εγλυφε μπουτι,σταματα αποτομα και μου λεει:"ποιος σου ειπε οτι το κανω αυτο???" - "Στο ιντερνετ το γραφουν ολοι!"Απαντω εγω..."Στο ιντερνετ γραφουν για μενα?" απορια της..."Αμε!!!"Λες και δεν ηξερε...Απαντηση μου...Το παρακαμπτει και συνεχιζει τα γλυψιματα αλλα η αποπειρα της μα με εμπαιξει,με ξενερωσε...Ξεκινα την περιφημη πιπα της με επιθετικη διαθεση και της λεω να το παει ποιο σιγα αλλα τιποτα αυτη...για να αποτρεψω προορα τελειωματα της ζητω ξανακαραμελωμα οπου και πηγε απροθυμα...μετα ζητωντας της φτυσιματα,αυτη εφτυνε περισοτερο στην κοιλιακη χωρα παρα εκει που ηθελα...παω να την χαιδεψω στο νινακι και μου λει αυστηρα "οχι χερια εκει" ενω ολοι γραφετε για δαχτυλιασματα!Τελικα μετα απο ολα αυτα καταθετω στο στομα της,τα καταπινει και φευγει χωρις ουτε να πλυθει στο νιπτηρα!Δεν ξερω αν την πετυχα σε ασχημη στιγμη αλλα εαν οσα γραφετε ειναι αληθη,ετοτε δεν ειχε κανενα λογο να μου τα αρνηθει εκτος και αν δεν με γουσταρε αλλα και παλι θα μπορουσε να επικαλεστει οτι δεν τα ηθελε εκεινη την στιγμη...οχι οτι δεν τα δεχεται γενικως!Τα συμπερασματα δικα σας εσεις που την κανατε ΘΕΑ..!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
necranthemon
Μέλος
Εγγραφή:
15 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαρτίου, 2012
φιλε αν ο τροπος σου με τις πουτανες ειναι οπως ο τροπος που γραφεις τοτε μη περιμενεις πολλα πραγματα απο αυτες. οι πουτανες ειναι ανθρωποι πανω απο ολα και δε πιστευω να πηρες λιγοτερα απο οσα ειχες πληρωσει... Για να παρεις παραπανω απο αυτο ειναι στη κριση της πουτανας και στο πως θα της φερθεις.
X
xlexlekias
30 Μαρτίου, 2012
Εσυ καταλαβες οτι της φερθηκα απρεπως?'Η νομιζεις οτι η κριτικη γραθφηκε απρεπως?Οσο για την Αλιονα,το ψεμα της με ενοχλησε περισοτερο απο τις επιδοσεις της.Ποσον μαλλον οταν της λεω οτι αυτο που μου αρνηται οτι κανει,ολοι γραφουν οτι το κανει!Μαλλον εσυ εβγαλες λαθος συμπερασμα κατι που φυσικα ηταν και αναμενομενο αν συγκαταλεγεσαι στους φαν της κυριας...
30 Μαρτίου, 2012
δεν την εχω δοκιμασει την κυρια αλλα την αντριαννα που ολοι την ξερουν και εχουν γραφτει τοοοσα για την πιπα της εμενα με ξενερωσε απιστευτα!!!αφου μας αρεσουν τα πιπινακια φιλε μου ειναι λογικο να μας χαλανε οι πουρακλες!!!
30 Μαρτίου, 2012
καλησπερα συναδελφοι εχω να πω οτι η συγκεκριμενη κοπελα τα κανει ολα τωρα αν ηταν σε κακη μερα δεν ξερω πρεπει ομως ολοι να καταλαβουμε οτι τα 20ευρω ειναι παρα πολλα για αυτες τις ηλικιες ειναι δυνατον? πλεον τα 20 ευρω ειναι ενα μεροκαματο 20ευρω ναι αλλα σε νεα και ομορφα γκομενκια οταν παει10 ισως ξαναπαω μαζι της
31 Μαρτίου, 2012
κανενα ψεμα δε σου ειπε! ψεμα θα ηταν να σου ανακοίνωνε κατι στο σαλονι και να μη το εκανε, πραμα που θα ηταν υποχρέωση σου σα καλος μπουρδελιαρης να το γραψεις και εδω να το δουν ολοι και να μαυριστει! εσυ υπέθεσες οτι θα κανει σε εσενα "το κατι παραπανω" που ισως κανει -ισως να μη κανει!- σε αλλους στο δωματιο αλλα αυτο: 1. ειναι επιλογη της και οχι υποχρεωση της να το κανει στο καθενα και 2.ισως να μη το κανει γενικα και απλα καποιος γραφει σε μια κριτικη ( δε τον ξερουμε και μπορει να γραφει οτι θελει...)

αρα επεμενες να παρεις απο την Αλινα αυτο το κατι παραπανω που δε σου υποσχεθηκε αποκαλυπτοντας και το "ιντερνετ" δεν εχω κανενα λογο να υπερασπιστω την πουτανα αυτη (χεσμενη την εχω) γραφω αυτο το σχολιο γιατι διαβαζω συχνα οτι γραφει καποιος "δε μου εκανε το ταδε η ταδε που εκανε στον παρακατω" αλλα θα σου πω ενα παραδειγμα . πας σε ενα μαγαζι και σου κανει η πωλητρια καλη τιμη σε ενα τζιν γιατι της καυλωσε ή γιατι εκεινη τη μερα ειχε διαθεση ή γιατι της εφτιαξες τη διαθεση φλερταροντας τη ή γιατι περασε η περιοδος της και ειχε κεφια... θα παω εγω την επομενη στο μαγαζι και θα πω "θελω την ιδια τιμη που εκανες χθες στο ταδε που διαβασα στο ιντερνετ "... πως ασου ακουγεται??? θα πιασει?
X
xlexlekias
02 Απριλίου, 2012
1.δεν επεμεινα να λαβω τιποτε απο την κοπελα.απλα αναμενα τα συνηθη... 2.διαβασε τις κριτικες των υπολοιπων και θα δεις τι κανει και τι οχι... 3.δεν ειναι κατι που το γραφει μονο ενας αλλα η συντριπτηκη πλοιοψηφια... 4.οταν αρνειται αυτο που κανει σε ολους,τοτε σαφεστατα ειναι ΨΕΜΑ!οσο για το παραδειγμα της πωλητριας,ειναι εντελως ακυρο μιας και αναφερεις πωληση σε ΕΝΑΝ πελατη ενω η περιπτωση της Αλιονας αφορα πωληση υπηρεσιων σε ΠΟΛΛΟΥΣ πελατες χωρις μαλιστα απαιτηση απο αυτους...ΑΥΤΑ...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6