Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 145 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Παρέα με ιερά τέρατα του μπούρδελινγκ, όπως είναι ο millepetrozza, pitsilistis, hoelover, sotirof(πρόεδρος), kostakis27 και άλλοι, τσαρκάραμε στα βρόμικα, επικύνδινα αλλά συγχρόνως ρομαντικά στενά του Μεταξίου. Όσο και αν ντρέπομαι να το πω, ήταν η πρώτη μου κατάθεση στο Μετάξι, αν και είχαν προηγηθεί άπειρες τσάρκες και αξέχαστες cult στιγμές, που θα έχω να διηγούμαι κάποτε στα παιδιά και στα εγγόνια μου.

Τυχερή ήταν η Μαρία,Ρωσσίδα, ξανθιά μεγαλοκοπέλα ίσως πάνω από τα 40, με μεγάλο αλλά ωραίο στήθος, πεσμένο κώλο και αρκετή κυτταρίτιδα. Το δωμάτιο καθαρότατο, με κλιματιστικό στο τέρμα σε σημείο να το κλείσω.

Όταν ήρθε η Μαρία, άρχισε προκαταρκιτά όπως ήταν τριψίματα των κορμιών μας, στην συνέχεια ισπανικό με τα μεγάλα μαστάρια της και ξεκίνημα πίπας. Δεν ήταν κακή αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο. Πρώτη στάση αυτή από επάνω αλλά κουνιόταν βίαια και έτσι αναγκάστηκα να την στήσω στα 4 χτυπώντας της τα κωλομάγουλα που πήγαιναν πέρα δώθε. Τελευταία στάση ιεραποστολικό, όπου έβγαζε κάποιες κραυγούλες ηδωνής.

Δεν ήταν κάποια κατάθεση που θα θυμάμαι για πολύ ακόμα, αλλά για 10ε νομίζω ότι ήταν καλή επιλογή. Την προτείνω σε όσους θέλουν να ξεφορτόσουν τα χοντρά και μετά να πάνω κάπου αλλού για τα υπόλοιπα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
opeth
Τιμημένος
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
77
Likes:
13
Πόντοι:
1.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού