Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά το στραπάτσο που έφαγα απο την βρώμα την Νίκη στο Διδύμου 20 έπρεπε οποσδήποτε να συνευρεθώ με άλλη κοπέλα που αποδεδειγμένα προσφέρει καλές υπηρεσίες για να αντισταθμίσω την απώλεια και να ανακτήσω τις ψυχικές μου δυνάμεις προς το θετικό ενόψι και της βραδινής εξόδου το Σαββάτο.Ο λαχνός έπεσε στην Ειρήνη που δούλευε εχθές το απόγευμα σε ντουέτο με την Βικτώρια.Αποφάσισα να πάρω την συγκεκριμένη επειδή κάνει τελειωτικό τσιμπούκι ενώ η Βικτώρια δεν κάνει.Την κοπέλα δεν την έχω δοκιμάσει και ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να την δοκιμάσω και να την συγκρίνω με την απόδοση της Γιάννας την οποία έχω πάρει τρεις φορές.
Η Ειρήνη για όσους δεν την ξέρουν (αν και νομίζω οι περισσότεροι την έχετε δει) είναι κοντή,με ξανθά κανονικά μαλλιά,κανονικών κιλών,με σώμα κάπως μονοκόμματο και χαρακτηριστικό σημείο αναγνωρίσεως είναι το τατού που έχει στο στήθος της.Αφού ήρθε στο δωμάτιο και συστηθήκαμε ενώ είχα στο νου μου να περάσω σε προκαταρκτικά αυτή αμέσως βούτηξε ενώ ήμουν γονατιστός στο κρεββάτι και άρχισε να με τσιμπουκώνει βαθιά και μηχανικά χωρίς χέρια.Η αίσθηση ήταν υπέροχη και έτσι η ιδέα για προκαταρκτικά αμέσως διαγράφηκε απο το μυαλό μου μην θέλωντας να χαλάσω την μαγεία της στιγμής. Ξάπλωσα για να απολαύσω το τσιμπούκι της.Το τσιμπούκι της ήταν σταθερού ρυθμού,μηχανικό,βαθύ,χωρίς χέρια και χωρίς διακοπές.Νομίζω οτι η φράση "σαν να μου τραβουσε μαλακία με το στόμα της" μπορεί να σας κάνει να καταλάβετε πως ήταν το τσιμπούκι της ακριβώς.Της είπα να περάσει λίγο και την οικογένεια ένα χεράκι με την γλώσσα της και αυτή άρχισε να γλύφει τους όρχεις χρησιμοποιώντας όμως και χέρι. Περίεργο πράγμα να μην χρησιμοποιεί χέρι στο τσιμπούκι αλλά να χρησιμοποιεί χέρι στους όρχεις.Μάλλον θα την ενοχλούσαν σίγουρα οι τρίχες! Την γύρισα σε στάση 69 και άρχισα να την γλύφω και εγώ ενώ αυτή συνέχισε το μηχανικό αλλά καλό τσιμπούκι της.Το τσιμπούκι και το 69 κράτησαν ικανοποιητική διάρκεια.Στο σεξ την έφερα απο πάνω μου όπου και την γαμούσα κάνωνταςτην τραμπάλα πάνω στην πούτσα μου και αυτή γελούσε. Επόμενη στάση πισοκωληττο όπου και στήθηκε με κλειστά ποδια και ακολούθησαν μερικές πολύ δυνατές διεισδύσεις.Την κάρφωσα αρκετά δυνατα και είχα ιδρώσει και έτσι δεν συνέχισα σε άλλη στάση αλλά ξάπλωσα να απολαύσω την πίπα της και να τελιώσω.Απλώθηκα ανάσκελα στο κρεββάτι τεντόνωντας τα χέρια μου και αφήνοντας την να παλινδρομεί το στόμα της στον πούτσο μου μέχρι που τα ρούφηξε όλα.Ήταν μία τίμια συνεύρεση και η τσατσά δεν μας ενόχλεισε καθόλου. Συγκριτικά με την Γιάννα και σε εμφάνιση αλλά και σε υπηρεσίες σαφώς και είναι καλύτερη η Γιάννα.Για την Βικτώρια δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν την έχω πάρει.
Στο τέλος και ενώ ντυνόταν και ενώ στο σαλόνι έπαιζε ένα ρώσικο house τραγούδι αυτή το χόρευε και μου στειλε απο μακρυά και 2 φιλάκια καθώς έβγαινε απο το δωμάτιο.
Σαφώς και η διάθεση μου είχε επανέλθει πλήρως μετά το πρώτο ναυάγιο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού