Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Έλενα για όσους δεν την έχουν δει είναι ένα χαριτωμένο μπαμπάτσικο μωρό με ωραίο δέρμα (19 χρονών είπε η τρεμάμενη τσατσά) και μεγάλο χορταστικό στήθος (μάλλον 5άρι) το οποίο δεν είναι ξύλινο πεπόνι αλλά κανονικό .
Κάποια υποψία για σιλικόνι υπάρχει διότι στο σχετικά σκοτεινό δωμάτιο σαν να μου φάνηκε ότι είδα την μια θηλή της κάπως περίεργα ‘’τοποθετημένη’’ πάνω στο ένα της βυζί επιφυλάσσομαι όμως για την επόμενη φορά. Πάντως το θέαμα την ώρα που βγάζει το σουτιέν είναι συγκλονιστικό...,

Το αλλά του τίτλου ξεκινά κάπου εδώ: το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν γνωρίζει λέξη από Αγγλικά και Ελληνικά και είναι εμφανώς αμήχανη. Έτσι αναγκάζεται να χαμογελά συνεχώς σε βαθμό που κάποιους θα τους χαλάσει. Συνεπώς το να δημιουργηθεί ας πούμε ένα κλίμα οικειότητος είναι αδύνατο. Αποφεύγει τα προκαταρτικά εφόσον δει και τον πελάτη ήδη καυλωμένο και το γεγονός ότι κάνει χρήση κρέμας (και μάλιστα μπροστά στον πελάτη) καθιστά δύσκολη την διατήρηση της στύσης κατα την διάρκεια της πράξης.
Επίσης εκτός από την χρήση κρέμας, το ύψος της (1:50+) θα δυσκολέψει και αυτό ειδικά τους ψηλούς αναβάτες στις περισσότερες στάσεις εκτός από το cowgirl όπου και σε αυτή κάταφερα να τελειώσω.
Η πίπα ερασιτεχνική και το μόνο που έσωζε την κατάσταση ηταν το κατόπιν προτροπής μου χαϊδεμα του σάκου με τα ωραία δακτυλάκια της.

Στα θετικά ότι δεν βιάζεται και θέλει ο πελάτης να μείνει ευχαριστημένος. Επίσης είναι περιποιημένη με σωστό βάψιμο, βαμμένα νύχια και όμορφα εσώρουχα. Τα τελευταία που αναφέρω είναι σπάνια ακόμα και στις μη εκδιδόμενες κοπέλες έλεος ρε πούστη μου (βλέπε φαγωμένα νύχια)
το δωμάτιο απο τα καθαρότερα που έχω πάει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Mastoratzas
Μέλος
Εγγραφή:
21 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
7
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού