Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 105 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από πολυήμερη αποχή από τους αγαπημένους μου πορνόδρομους, αποφάσισα να τους επισκεπτώ ξανά το βράδυ της Πέμπτης. Ο κόσμος ήταν λιγοστός, σε τέτοιο βαθμό που πολλές φορές κατά τη μετάβασή μου από το ένα μπουρδέλο στο άλλο βρισκόμουν ολομόναχος πάνω στην Ιάσωνος! Επίσης, στα μικρά πρεζονούμερα είχαν εγκατασταθεί μπάτσοι και όλα τα πρεζάκια είχαν εξαφανιστεί. Σε ποιο δρόμο μεταφέρθηκαν άραγε? Τι έγιναν τα Πάκια και οι λοιποί μελαμψοί συναγωνιστές, που κρύφτηκαν? Με αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα να ταλαιπωρούν το βασανισμένο μου μυαλό έφτασα και σε αυτό το σπιτάκι, όπου ο άκρως αντιπαθής βρωμογεροπουστρότσατσος μου παρουσίασε τη Τζούλια ή Τζουλιάνα. Ήθελα εδώ και καιρό να την τιμήσω, αλλά δεν το είχα κάνει μέχρι σήμερα λόγω του πολύ κόσμου που μάζευε. Αυτή τη φορά το σαλόνι ήταν άδειο, οπότε έδωσα άμεσα το πορνοπαράβολο και πέρασα στα ενδότερα.

Εμφάνιση Τζούλιας: ψηλή για γυναίκα (πάνω από 1.70), μαύρα μαλλιά, όμορφο κατ’εμέ πρόσωπο, σιλικονέ βυζί αλλά με αρκετά καλή αίσθηση, μικρό κωλαράκι για το σωματότυπο της, γενικά αδύνατη τύπισσα, χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες. Μου θύμισε λίγο την ηθοποιό Famke Janssen. Για τους λάτρεις των ψηλών γυναικών πιστεύω θα είναι ταμαμ! Το χαρακτηριστικό της είναι τα γυαλιά που φοράει και αυτός είναι και ο λόγος που την είχα βάλει στο μάτι, μιας και τα έχω ένα ψιλοφετίχ…

Αν και δεν είχε πελάτη πριν από μένα πέρασε κάμποση ώρα μέχρι να έρθει η Τζούλια στο δωμάτιο. Σε ερώτηση που της έκανα μου είπε πως είναι από τη Ρουμανία. Προκαταρκτικά δεν έκανε, παρά μόνο κάποια λίγα χαδάκια καθώς εγώ ασχολιόμουν με τους βύζους της (παιχνίδια με το μουνί της δεν αφήνει). Περασε καπότα και ξεκίνησε μια μέτρια σε τεχνική αλλά καλή σε συμμετοχή πίπα: δε σκύβει πάνω στον πούτσο αλλά σε κοιτάει παιχνιδιάρικα στα μάτια καθώς χτυπάει τον πούτσο σου στη γλώσσα της. Όπως είπα έχω φετίχ τα γυαλιά, οπότε δεν άργησα και πολύ να γίνω iron-man! Για πρώτη στάση της ζήτησα να έρθει από πάνω, κάτι που έκανε αφού έβαλε μια γερή δόση κρέμας στο μουνί της. Παρόλη τη κρέμα η αίσθηση ήταν πολύ καλή, δεν το περίμενα, είτε εγώ είμαι πολύ πουτσαράς είτε η τύπισσα είναι πολύ στενή! Καλή κίνηση η κοπελούδα, χωρίς να αποφεύγει την επαφή με τα μάτια κι ενώ εγώ μάλαζα τους βύζους της και χάιδευα τις ποδάρες της. Όταν κουράστηκε μου ζήτησε να αλλάξουμε, οπότε και το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό έτσι ώστε να βλέπω τα τέσσερα μάτια της. Στην αρχή έβαλε το χέρι της μπροστά ώστε να μην μπαίνω όλος μέσα, αλλά της το έβγαλα και δεν το ξανάβαλε. Γενικά η κοπέλα φαινόταν να πονάει, γιαυτό κι εγώ ξεκίνησα με ήρεμες και χαλαρές κινήσεις, ενώ της φιλούσα το λαιμό και τα βυζιά. Βλέποντας ότι αντέχει, αρχίσα να ανεβάζω σιγά σιγά ρυθμό, καταλήγοντας σε ένα δυνατό σφυροκόπημα και σε ένα ακόμα πιο δυνατό χύσιμο.

Εν συντομία, πρόκειται για ένα τίμιο μεταξένιο γαμήσι. Σίγουρα δεν τα κλαις τα λεφτά σου, αλλά δεν είναι και κάτι εξαιρετικό. Πάντως για τους λάτρεις των ψηλών γυναικών, καθώς και για όσους είναι φετιχιστές με τα γυαλιά προτείνεται, έστω για μια και μόνο κατάθεση.

Χρόνος παραμονής της Τζούλιας στο δωμάτιο 13 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.


Υ.Γ. Τη ρώτησα αν δέχεται να τη χύσω στη μάπα και δυστυχώς αρνήθηκε… θα ήταν πολύ καύλα να της χύσω τις γυαλαμπούκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζουλιάνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, xenitemenipsixi

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαρτίου, 2012
" Υ.Γ. Τη ρώτησα αν δέχεται να τη χύσω στη μάπα και δυστυχώς αρνήθηκε… θα ήταν πολύ καύλα να της χύσω τις γυαλαμπούκες!"
μας καύλωσες τύπε πρωινιάτικα, όντως η υπέρτατη καύλα Μεγάλο χαμόγελο
27 Μαρτίου, 2012
Είναι ωραίο μωρό η Τζουλιάνα. Την έψαχνα μέρες και την είδα την προηγούμενη βδομάδα άλλα η τσάτσα (η χοντρή που είναι συνήθως στο από πάνω) είπε δεκαπέντε. Δεκαπέντε δεν τα αξίζει εκτός και αν βελτιώσει πολύ την συμμετοχή.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2