Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πηγα και εγω λοιπον να δοκιμασω τον θρυλο της αλκιβιαδου, την Κατερινα την Σερβα(ή Βουλγάρα ή αλβανίδα την κοβω, διαλεξτε και πάρτε).
Την Κατερινα την ειχα πρωτοσυναντησει όταν δουλευαν τα παρτουζαδικα στη φυλής 95 πριν 1-2 χρονια, όπου συνηθως εκει εκανε την τσατσα σε μικρότερη κοπελα παντα, ενω μπορουσες να διαλεξεις κι αυτην για να γαμήσεις.
Στη συνεχεια την πετυχαινα στο φυλης61, όπου εκει την επαιρνε συναγωνιστης μου που ηταν το στανταρακι του αν και την εκοψε κι αυτος τωρα επειδη τον ξεπεταξε τελευταια φορα στο αλκιβιαδου.
Εγω την βρηκα λοιπον τωρα στην αλκιβιαδου, αφου την εψαχνα επειδη ακουσα οτι προσθεσε τελειωτικό στο στόμα στις υπηρεσίες της.
Αφου πληρωσα λοιπον το αντιτιμο των 20 ευραίων εισχώρησα διστακτικα στο δωματιο.
Αυτο το λεω γιατι βγηκε γυμνοστηθη στο σαλονι, με 2 σχεδον τεραστια βυζια τα οποία ηταν κρεμασμενα προσφεροντας αντιαισθητικο θεαμα. Ενω και η φατσα της εχει σπασει παρα πολυ απο το παρελθον και μοιαζει τα 2 τελευταια χρονια να προσθεσε μια 10ετια πανω της απο τα ξενυχτια πιθανολογω και οτι δεν προσεχει τον εαυτο της. Το προσωπο της κουρασμενο με μαυρους κυκλους κτλ.
Τεσπα με χαιρετησε στο δωματιο και σιγα σιγα ειδα οτι το προγραμμα της ειναι απολυτα τυποποιημενο σαν ρομπότ.
Με ξαπλωσε κατω και αρχισε να με χαιδευει σε ολο το σωμα και να με φιλαει στις ρωγες. Στην αρχη και εγω διστακτικα χαιδευα το μονι της, αλλά σε λιγο τα παρατησα γιατι το σιχαινομουν(τριχωτό και απεριποίητο).
Προχωρησε σε τσιμπουκι το οποίο θα ηταν καλό εαν δεν ειχε τις κακοθεατρινίστικες υπερβολές της, μουγκρίζοντας παρα πολυ δυνατα, όπου καταφερα να μην της την πω, γιατι ειχα σπαστει και θα την προσέβαλλα αν μιλαγα...
Στο τσιμπουκι τον εβαζε βαθειά στο στομα της, ενω μουγκριζοντας τον χτυπαγε στο εσωτερικο των μαγουλων της και τον εβγαζε εξω αποτομα, όπου και μου πεταγονταν τα σαλια της στο στόμα μου με αυτη την κινηση.
Αφου δεν μου επεσε συνεχισαμε σε ιεραποστολικο, όπου την γαμησα δυνατα και σε πισωκολλητο οπου στηνοταν ωραια. Το μουνι της δεν ειχε καθολου αισθηση κι ετσι καποια στιγμη την ξαπλωσα κι ανεβηκα απο πανω της να χυσω στο στομα της.
Το παλευα εγω, μουγκριζε αυτή, ενω μετα απο αρκετη ωρα τα καταφερα κι ενω ειχε αρχισει να δυσανασχετει καθως ειχε περασει κανα τέταρτο και η χημεία μας ηταν στο μηδέν.
Συμπερασματικα κανει ότι μπορει, αλλά πολυ τυποποιημενα και κακο-φτιαχτά.
Αν σας αρεσουν οι μεγαλυτερες και δεν σας ενοχλούν τα μουγκριτά, τότε δοκιμάστε την!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2012
ρουμάνα είναι......
19 Μαρτίου, 2012
έτσι θα συμφωνήσω άκουγα και εγω γι αυτην(δεν έχω περάσει)την είδα την κυριακή και έπαθα.....είναι χάλια.....αυτή είναι για τον κωστάκη27
19 Μαρτίου, 2012
εχει παχυνει λιγο και της εχουν πεσει τα βυζια αλλα εξακολουθει να ειναι στανταρακι
18 Μαΐου, 2012
καλησπερα οντως μαγκες πρεπει να εχει πεσει πολυ καμια σχεση με παλιοτερα απο σερβια ειναι απο οτι εχει πει
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4