Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 188 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Εμμανουέλα την γνωριζω απο παλαιοτερα ενω υπαρχει και άλλη μια κριτικη μου για αυτην. Λεπτο μελαχροινο ρουμανακι, με μετρια ποντικοφατσα και ωραιο πετιτ κορμακι με πεταχτο κωλαράκι. Μαλιστα την ειχα πετυχει σε αλλαγή βαρδιας να τσαρκάρει ποδαρατα στην φυλης, με πιασμενα κοτσο τα Μαλλιά της και αναστημα που ισως να μην ξεπερναει το ενάμιση μετρο χωρις τα πορνοτάκουνά που φοραει στο μπουρδέλο. Εντός του μπουρδελου και με τα εσωρουχα ειναι σαφως πιο εντυπωσιακη, ενω στο δωματιο ειναι άκρως καυλωτική.
Στο δωματιο αρχισε με ωραιο πολυ δυνατο ακαποτο τσιμπουκι, ενω καποιες στιγμες εδινα εγω το ρυθμο μπαινοβγαζοντας τον στο ζεστο στοματακι της, όχι πολυ βαθεια δυστυχως γιατι μπουκωνόταν ευκολα και δυσκολευοταν. Εκανε και περασμα απο την γυρω περιοχη, περιποιουμενη και τους ορχεις, αφου της ειπα οτι τα αρχιδακια μου την ποθούν και θελουν τα φιλιά της!
Στη συνεχεια καποια προκαταρκτικα. Γλειφει και ρουφαει πολυ ωραια λαιμο, αυτιά και όπου της πω, ενω την περιποιουμουν και εγω.
Για αρχη ιεραποστολικο όπου την καρφωνα δυνατα. Ειναι πολυ καυλα η γκομενα στο γαμησι και συμμετεχει ομορφα με βογγητα και φιλακια. Μετά της ζητησα κωλο και γυρισε πισωκολλητα, αλλά πηρε αβολη σταση. Με ζορισε λιγο αλλα μπηκα στο στενο κωλαρακι της, αλλά τραβιοταν και δεν με αφηνε να την ευχαριστηθώ όπως παλιοτερα που την γαμουσα δυνατα στον κωλο και αυτη το δεχοταν με ευχαρίστηση. Μου τσαφουνισε και κατι δικαιολογίες (αυτό που σου είπα xlexlekia Μεγάλο χαμόγελο )
οπότε την γυρισα ιεραποστολικα και εχυσα στο μουνακι της.
Συμπερασματικά δεν βιάζεται καθόλου και θα ευχαριστηθειτε το γαμησι σιγουρα μαζι της, αλλά μπορει να δωσει ακομα παραπάνω( όπως ξεσκισμα κωλου που εκανε παλιοτερα με βογγητα καβλας).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαρτίου, 2012
εγω παντως κωλαρακι δεν εχω παρει ακομα... Γλώσσα
X
xlexlekias
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1