Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 98 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είχα και εγω λοιπον 2 αλλεπάλληλες συνευρεσεις με το Μαράκι που όλοι αγαπησαμε, έπειτα απο συμβουλη συντσαρκαδόρων ότι το κοριτσι ειναι εγγυηση και έτσι ήταν.
Αφού ειχα περασει νωριτερα όπου τα δωματια ηταν γεματα και βαριομουν να περιμενω, ξαναπερασα για να δοκιμασω το Μαράκι. Αυτη τη φορα ημουν τυχερος, ειχε μονο 1 δωματιο να παει πριν να ερθει σε εμενα κι ετσι περασα στα ενδοτερα.
Το Μαρακι στο υψος ειναι γυρω στο 1,50, καστανο με γλυκο προσωπακι, μικρο βυζακι με ωραιες ρωγιτσες και ωραίο κωλαράκι. Ειναι πολυ αδυνατη και το δυνατο σημειο της και όπλο της, ειναι το μόνιμο αληθινό χαμογελο που σου προσφερει και η θετικη της ενεργεια. Ηρθε στο δωματιο και μετα τις συστασεις μας, αγκαλιαστηκαμε και αρχισα να την φιλαω στο σωμα και το λαιμό. Εχει απιστευτο ναζι και ξερει να φτιαχνει την διαθεση αυτου που εχει απεναντι της. Κανει καλη πιπα με διαρκεια, ενω ακουραστη ανεβηκε απο πανω μου για ξεκινημα όπου κουνιοταν ομορφα και το μουνακι της ειχε αρκετα καλη αισθηση.
Συνεχεια ιεραποστολικά όπου υποδεχοταν δυνατο γαμησι χωρις καμια δυσκολία, με ωραία βογγητά και συμμετοχή.
Επομενη σταση πισωκολλητα και ενω ειχε χτυπησει ηδη την πορτα ο κωλοτσατσος σαρουμαν, την οποια χτυπησε κι άλλες 2-3 φορες μεχρι να τελειωσουμε με την κοπέλα.Στο πισωκολλητο στηθηκε πολυ ομορφα, ενω κατεβασε παρα πολυ χαμηλα το κωλαρακι της ανοιγοντας αρκετα τα ποδια της, σχεδον ξαπλωνοντας το πισωμπρουμητα. Υπεροχο στησιμο, ενω μετα απο κανα διλεπτο την ξαπλωσα τελικα σε πισωμπρουμητο, όπου και της αρεσει ιδιαίτερα. Την ειχα λοιπον κατω σαν να παταω κατσαριδα γαμωντας την με δυναμη ενω εβγαζε βογγητα και ειχε καποιους μικρους μορφασμους πονου, αλλά οταν την ρωτησα αν ειναι αβολα, μου ειπε χαμογελαστη οτι ειναι μια χαρα και να συνεχισω. Ανεβαζοντας στροφες, την εχυσα ετσι που ειναι κι η αγαπημενη μου σταση, ενω εσκυψα φιλωντας την στο λαιμο και πεταχτα στο στομα ευχαριστώντας την.
Η κοπέλα δεν βιαζεται καθολου ο΄σο και να χτυπαει ο τσατσος αν και τα δωματια ειναι φουλ όποτε εχω παει. Τι αλλο να ζητησει κανεις, στα 10 ευρω μάλιστα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού