Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 141 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Για την Νικολέτα εχουν γραφτει αρκετα. Παλιοτερες κριτικες με μετρια σχολια και προσφατες με αρκετά καλά. Την πετυχα και εγω στις καλες της, όπου τιμαει τα λεφτα της και τις καβλες μας.
Τη Νικολέτα την ειχα δει σε προηγουμενες τσαρκες μου, παντα με το χαμογελο και δεν δυσανασχετησε(κραξιμο)ποτέ που δεν περναγα, ουτε η τσατσα. Επισης στο δωματιο εκατσα μαζι της παρα πολλη ωρα και σε ωρα αθροας εισροης συναγωνιστων στο σπιτι, οπότε η τσατσα παίρνει το βαθμό που αρμόζει!
Παμε λοιπον. Ειναι πολύ καυλιάρα και ενα μωρό θεοστητο παντου, κοντουλα με ομορφο προσωπακι. Εμένα μου ειπε οτι ειναι 22 και δεν μπορει να ειναι παραπανω, μπορειτε να το καταλαβετε απο τα θεοστητα 2άρια θεικα βυζακια της που συνοδευονται φυσικα απο θεσπεσιο κωλαρακι. Ξαπλωσε στο καθαρο κρεβατι στο πλαι μου, ενω χαμουρευόμασαταν και την εγλειφα στα βυζακια, την κοιλιτσα και το λαιμο για αρκετη ωρα. Έπαιξα και λιγο με το μουνακι της, όπου ειδα πολυ μικρα σημαδακια μεσα στο μουνί της, αλλά δεν μυριζε, ουτε την πονουσαν κατα τη διεισδυση. Πραγματικα δεν ξερω τι ειναι, ελπιζω οχι κατι ανησυχητικο. Μετα το ηρεμο χαμουρεμα, αυτη εδειχνε πολυ ηρεμη, αλλά εγω της ειπα να ξεκινησουμε γιατι λεω θα περασει 10λεπτο και μετα θα μου λεει τελείωνε. Για αρχη ανεβηκε πανω μου με ωραία ιππασία στο στενο μουνακι της και μετα απο λιγη ωρα της ειπα να αλλαξουμε για να παρω εγω τα ηνία. Της χαιδευα και της επιανα απαλα τα βυζια, ενω εκεινη εβαζε τα χερια της πανω στα δικα μου και με προετρεπε να της ζουλαω με δυναμη τα βυζια.Ξερω οτι αυτο ειναι ερεθιστικο για τις γυναικες, αλλά πραγματικα δισταζα να κακομεταχειριστω τα πανεμορφα βυζια της μεχρι να με προτρεψει εντονα. Σε καποιες φασεις εγω πηγαινα με χαλαρους ρυθμους σφιγγοντας την στην αγκαλια μου, αλλά αυτη με κοιτουσε και μου ελεγε δωσε και ξανα δωσε, δώσε, μεχρι που με ξεθέωσε. Ίδιο σκηνικό και στα 4 με το απιστευτο θεαμα, αλλά τις δυναμεις μου να με εγκαταλειπουν ώσπου τα εδωσα ολα με τις προτροπές της και μόλις τελείωσα ξαπλωσα μαζι της στο κρεβατι με φοβερη ταχυπαλμία μεχρι να περασει κανα 5 λεπτο να συνελθω. Η Νικολέτα με αποχαιρετησε με ενα γλυκο χαμογελο και ενα πεταχτο φιλι, ενω ειχε περασει πανω απο 15 λεπτα και δεν ενόχλησε κανείς. Η Τσατσα μαλιστα σε ερωτηση συναδελφου στο σαλονι, είπε οτι με 50ρικο θα κατσει μισαωρο για όποιον θελει να περασει καλά με το μωρό!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαρτίου, 2012
Φιλε Ακορεστε η Νικολετα εχει δειξει πως οσο περναει ο καιρος γινετε ολοενα και καλυτερη ανεβαζει την μετοχη της στη Φυλης και μπορει να θεωρηθει πλεον στανταρακι απο μενα αλλα και απο αλλους πιστευω.Η τσατσα επισης ειναι πολυ οκ και χαλαρη ,ουτε πορτες βαραει ουτε ξυνισμενη φατσα εχει ειναι οτι πρεπει για εναν μπουρδελιαρη.Και το ρδελο αυτο ειναι αρκετα οκ ,μικρο μεν αλλα ανεκτο στους αλλους τομεις καθαριοτητας κλπ.Εν ολιγης αυτη την στιγμη το 66α εχει ολο το πακετοΚουλ Το μονο ερωτηματικο που υπαρχει ειναι αυτα τα σπυρακια που ανεφερες και συ στο μουνι της Νικολετας Χμμμ; αλλα ο καιρος θα δειξει αν ειναι κατι σημαντικο η οχι...Keep Walking Boyz Γλώσσα
20 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κονδυλώματα;;;
20 Μαρτίου, 2012
Προτείνω, επιτέλους, κάποιος από τους υποψιασμένους, να ρωτήσει ευθέως την κοπέλα ή την υπηρεσία για την υποψία των κονδυλωμάτων και να κοινοποιήσει την απάντηση. Να τελειώσει με κάποιον τρόπο αυτή η αμφισβήτηση.
20 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν έχει περάσει ιό των κονδυλωμάτων,καλό είναι τα πολλά πολλά κομένα με το μουνί της!
Και να έχει κάνει θεραπεία ο ιός των κονδυλωμάτων δεν περνάει ποτέ!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4