Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
2η κριτικη μου για την Βικτωρια, οπότε και η τελευταια μου για την συγκεκριμενη, αφου προσωπικα εχω θεσει ως οριο δικο μου τις 2 κριτικες μεγιστο για καθε κοπελα, γιατι δεν εχει και νοημα ειδάλλως.
Κατα τις 11 το βραδυ Βικτωρια και Ειρηνη στην βαρδια. Ρωτησα την Βικτωρια, γιατι η Ειρηνη ηταν στο δωματιο, αν γουσταρει παρτουζα να τις παρω και τις 2, αλλά μου ειπε οτι δεν γουσταρει καθολου και δεν ερχεται στο δωματιο με άλλη κοπελα, εχει τετοια κολληματα. Παιρνω λοιπον την Βικτώρια και κατευθυνομαι σε δωματιο όπου μυριζε κλανιλα και ποδαριλα.Κανω μεταβολη και αναφερω το συμβαν, ενω μολις αδειαζει άλλο δωματιο η τσατσα ανοιγει το παραθυρο και εφερε και καινουριο σεντονι και το αλλαξε μπροστα μου. Σοκαρίστηκα λίγο, γιατι ειχα συνηθισει σε μία άλφα μποχα και βρωμια τον τελυταιο καιρο εκει και ακομα και με την ιδια τσατσα(μελαχροινη κοντο μαλλι)εχω γαμησει σε πολυ βρωμικες συνθηκες δωματιου.
Ευχαριστο λοιπον, αν και να δουμε αν θα με εκπληξει άλλη φορα, να μην χτυπάει πορτα μανιωδως απο το 5λεπτο!
Η Βικτωρια ξεκινησε με καλο αισθησιακο τσιμπουκι ενω χαιδευα το μουνακι της και στη συνεχεια την εφερα κοντα μου να χουφτωνω και να γλυφω τα ομορφα βυζιά της. Το μουνακι της πολυ ομορφο και παρα πολυ σφιχτό και μικρούλι, αν και ειχε βαλει πολλη κρεμα και παντου όχι μονο μεσα και ετσι με απετρεψε από την αποπειρα να την γλυψω. Στο σεξ καλη και αισθησιακη, ενω στα 2 πρωτα χτυπηματα της τσατσας, μου λεει δεν πειραζει, μπορεις να κανεις λιγη ωρα ακομα.
Στο γαμησι εχει πολυ ωραια αισθηση, ενω ειναι πολυ ομορφουλα. Στο τελος όμως μου αρνηθηκε τελείωμα στο στομα της, γενικως ειχε λιγα νευρακια μιας και περιμενε περιοδο, όπως μου είπε.
Σιγουρα αξιζει για 2-3 φορες, αλλά δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο για να κλλησεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού