Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 80 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Αλέξια ειναι ενα Ρουμανακι 20 χρονων( αυθεντικο οχι σα τα ιμιτασιον τσιγκανειρο που εχει γεμισει η πιατσα) περιπου 1,60 στο υψος, τελειο για μενα σωματακι (ουτε σκινυ ουτε παχουλη απλα τελειο για τα γουστα μου) πολυ σωστες αναλογιες, πανεμορφο κωλαρινο, κατασπρη επιδερμιδα και πανεμορφα μεγαλα ανοιχτα ματια ολο ζωντανια και ναζι. Δεν εχει πορνοεμπειρια μεγαλη αλλα εχει διαθεση να μαθει. Κανει απλο προγραμματακι στα 10 ευρω στους κατουριμενους δρομους του Μεταξιου αλλα παρολλο που ειναι μουναρα (για τα δικα μου γουστα) τα δουλευει τα 10 ευρω με αξιοπρεπεια.

Την δοκιμασα 2 συνεχομενες βραδιες λιγο μετα τα μεσανυχτα 15 προς 16/3 και λιγο μετα τα μεσανυχτα 16 προς 17/3. Φοραγε και τις δυο φορες ενα καυλωτικο κοκκινο κορμακι και μαυρες ζαρτιερες. Με το αγαθο αλλα συναμα προστυχο βλεμα της με καλεσε σα τις Σειρήνες τον Οδυσσέα στο δωματιο και δε μπορουσα να αντισταθω με τιποτα. Μπηκα στο πολυ καθαρο και περιποιημένο δωματιο για τα μετρα του μεταξιου και δε μπορουσα να περιμενω τη στιγμη που θα την θα την ξεσκιζα. Αισθανθηκα οτι το εχω αναγκη. Κουλ

Στο δωματιο ανακαλυψα οτι ξερει λιγα Ελληνικα και μπορεις να συνενοηθεις μαζι της στα Αγγλικα, που τα μιλαει πολυ καλα. Αφου ανταλλαξαμε 2-3 κουβεντες για το ποσο ομορφη ειναι και τα κλασικα ονοματα και "απο που εισαι" και τετοια μου εβαλε το προφυλακτικο και αρχισε μια αξιοπρεπη πιπα, οχι επιπεδου τσιμπουκαδικου στη Διδυμου αλλα οχι και χαλια. Δε χορτενα να κοιταω τα τεραστια πανεμοφρα γαλανα ματια της που με καρφωναν και με καναν τοσο σκληρο που καμια πιπα δε θα μπορουσε να καταφερει απο μονη της.

Συνεχισε για αρκετη ωρα με σαφως χαλαρη διαθεση χωρις ιχνος βιασυνης. Οταν μονο της ζητησα να κατσει πανω μου σταματησε και σε αυτη τη σταση ειχα την ευκαιρια να ψηλαφισω το κορμακι της με την τελεια επιδερμιδα. Ξερει να καβαλάει καλα το πουτσο. Η καυλα μου εχει φτασει σε τρελα επιπεδα, αλλα με αργο ρυθμο συνεχισα να τη γαμαω απολαμβανοντας το νεανικο μουνακι της.

Μετα απο λιγο κουραστικε και ζητησε να αλλαξουμε πραγμα που δε με χαλασε καθολου γιατι ηθελε να την απολαυσω και σε αλλες στασεις. Επελεξα τη "κανονικη" σταση γιατι καυλωνα με την επαφη που ειχαμε με τα ματια. Σε αυτη τη σταση ανεβασα ρυθμους και προς εκληξη μου δεν δυσανασχετισε καθολου. Αντιθετα αρχισε να παιζειλαιμαργα με το μουνακι της βογωντας με αληθοφάνεια και οχι ψευτικα οπως κανουν αλλες. Ρωτησα αν της αρεσει και εγνεψε καταφατικα, καιανευασε την καυλα μου ακομα περισσοτερο. Κατα διαστήματα επαιζα με τα μαλακα βυζακια της που ειναι μεσαιαι σε μεγεθος και εχουν μεγαλες ρώγες. Η κορυφωση πλησιαζε αλλα κρατιόμουν.

Την γυρισα στα 4 που ειχε πολυ καλη σταση και τον επαιρνε "αντρικια" χωρις κολπα και στραβωματα μεσης. Γαμαγα δυνατα και με ρυθμο, βγαζωντας το πουτσο μεχρι εξω και μετα δυνατα μεσα και αρχισε παλι να παιζει με το μουνακι της. Σε ολη τη διαρκεια της πραξης ειχαμε καλη επαφη σωματικη και λεκτικη καθως και οπτικη. Δε ξερω αν ειναι η "χειμεια" που ειχαμε αλλα ειλικρινά ειναι απο τις λιγες φορες που αισθανθηκα οτι η πουτανα το απολαμβανει.

Και εγω απολυσα περισσοτερο και θα την ξανατιμησω ξανα και ξανα γιατι η κοπελα ειναι αστερακι! Επισης δεν εχει καμια ταση να σε ξεπεταξει, αφου υπομονετικα εμενε στο δωματιο μεχρι να τελειώσω. ο Τσατσος δεν ενοχλησε καθολου παρολο τα 15+ λεπτα που γαμαγα γιυτο του βαζω σχεδον αριστα.

Η καυλιτσα ακρως ερωτευσιμη και την προτεινω ανεπιφύλακτα στους χυστες του site.

Θα τη γαμαμε οσο προλαβαινουμε πριν την παρουν στη Φυλης η σε κανα στουντιο..... αυτη η καυλα δεν ειναι για τους κατουρημένους δρομους του Μεταξιου και 10 ευρω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Kωνσταντίνος Πλεύρης
Μέλος
Εγγραφή:
29 Οκτ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
0
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2012
Ειχα ατυχια και δεν μπηκα.Τωρα που το περιγραφεις εγινε διπλη!Θα επανορθωσω!Γλώσσα
18 Μαρτίου, 2012
φιλε χθες 3η συνεχόμενη μερα κατάθεση.. να δω ποσο θα παει το σερι... ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ! Χαμόγελο
X
xlexlekias
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2