Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 107 10
Γενική βαθμολογία
 
2.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Εδω λοιπον καταφερα κι εγω να φαω τη φωλα μου επειτα απο σερι πολλων καλων και πολυ καλων καταθεσεων.Τουλαχιστον το τιμημα ηταν πολυ μικρο στα 10 ευρω, οπότε η γκομενα με τα 3-5 ευρω που της αντιστοιχουν δεν θα πιει παραπανω απο 1 ροφημα σε καφετερεια στην υγεια του κορόιδου Ακόρεστου, οπότε δεν με πειραζει τοσο.
Σημερα πηγα να δω και εγω το Χριστινακι που ειχα διαβασει καλα λογια κινδυνευοντας να φαω μπουλντοζιά στο κεφαλι, αφου γινονταν εργα λιγα εκατοστα απο την πορτα του οικηματος, για αυτο στον τομεα προσβασης θα εβαζα κατω του μηδενος.Βλεπω το γυφτακι μας τη Χριστινα και λεω στην τσατσα να την στειλει. Ερχεται η κοπελα βαριεστημενη, απο που εισαι της λεω, απο Θεσσαλονικη μου κανει. Ό,τι να ναι.Ξεκιναει χωρις να κανει τπτ αλλο βαζοντας καποτα στο τελειως πεσμενο ανηθικο μου, οπού εκει καταλαβα οτι αν χυσω θα πω και ευχαριστω.Πολυ μονοτονη πιπα, και αφου ειχα ημιστυση και δεν γινοταν κατι καλυτερο της λεω να ξεκινησουμε. Βαζει ολο το υπολοιπο της κρεμας που ειχε σε σωληναριο και προσπαθουσε να βγαλει κι αλλο απο μεσα λεγοντας μου απογοητευμενη, ότι της τελειωσε η κρεμα.Ξεκινησαμε ιεραποστολικα οπου γαμησα λιγο την κρεμα της και μετα απο 2-3 λεπτα αερογαμιας και ημιστυσης της λεω να παμε πισωκολλητα μπας και γινει τπτ.Μολις στηνεται ειδα ενα απιστευτο κρατηρα, με την τεραστια κωλοτρυπα της η οποια περισσοτερο με αηδιασε παρα να με φτιαξει.1 λεπτο αερογαμια κι εκει και της λεω να ξαπλωσει λιγο μαζι μου, ωστε να καβλωσω με λιγα χαδια, αλλά μου ειπε οτι αυτο δεν γινεται γιατι σε λιγο θα φωναξει η τσατσα!Ενω εκανε και αποπειρα να μου παιξει μαλακια, αλλά της το εκοψα αμεσως γιατι πηγε να μου τον ξεπατωσει και με σκυλοπονεσε.
Κατα την συνουσια να πω ακομα οτι δεν εβγαλε το σουτιεν της(καλυτερα γιατι εκτος οτι ηταν αβυζη φοβηθηκα οτι θα βλεπα και εκει δυσμορφια όπως τον κρατηρα), αλλά ουτε και τις μποτες της. Αν μπορω να βρω κατι θετικο ηταν οτι δεν βρωμουσε, όπως κατι άλλα βρωμόγυφτα της κλάσης της...

Με το που εγραψα δυσμορφια επισης μου ηρθε στο μυαλο το γκομενακι που ειδα σημερα για τον απολυτο_αρσενικο.
ΚΩλοκυνθους38 στο πανω, απλά απεριγραπτη η κοπελα...
Η τσαταα εξιστορουσε το προγραμμα.Ακαποτο τελειωτικο, κωλο και τα παντα ολα με 10 ευρω ενω παρα λιγο να πεσουμε απο τις σκαλες απο την τρομαρα μας μολις την ειδαμε και τρεξαμε να φυγουμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2012
Οταν βλεπουμε πουτανα να επιμενει να βαλει καποτα σε πεσμενο πουτσο, ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!!
Απορω πως με την εμπειρια που εχεις εκανες το λαθος και εκατσες...
C
COBRA1986
17 Μαρτίου, 2012
Γενικά ημουν πτωμα και ηταν το τελυταιο πειραμα που ηθελα να κανω, δεν ειχα εναλλακτικη, όποιες ηθελα να δοκιμασω στην πρωινη βαρδια τις δοκιμασα.
Αν εφαρμοζα τον κανονα που λες το οποιο το εχω κανει και εγω πολλες φορες, θα ειχα χασει την ομορφη εμπειρία με τη Ρουσλανα η οποια βαζει καποτα μπαινοντας στο δωματιο, αλλά ειναι πολυ αισθησιακή και καλη κατα τη διαρκεια.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2