Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Ιωαννα λογω εμφανισης, ειχε μπει στο στοχαστρο πριν απο μερες. Περιγραφες και συστασεις εχουν ηδη αναρτηθει. Κολακευτηκε οταν την ζητησα με το ονομα της, και ρωτησε απο που. Απο το Ιντερνετ φυσικα η απαντηση, πραγμα που την χαροποιησε ιδιαιτερα. Στο δια ταυτα τωρα, ξεκινησαμε με αγκαλιτσες χαδακια και φιλακια στο ορθιο (πραγματικη απογειωση) οπου εδειξε μεγαλη προθυμια (το στηθος της στητο και σφριγηλο, τελεια αισθηση στο χαδι). Στο κρεβατι αρχικα εγω ανασκελα ξαπλωμενος με τα ποδια ελαφρα ανοικτα και η Ιωαννα καβαλα στον δεξιο μηρο μου και με την κοιλια της πεταγμενη "καυλιαρικα" προς τα εξω, εκανε απαλες μπρος πισω κινησεις. Πρωτη φορα μου το εκαναν αυτο, ηταν πολυ ερεθιστικο. Στη συνεχεια πιπα με το κορμι της διπλα και σε αναποδη φορα με το δικο μου αλλα πλαγια οχι πανω μου 69 και γονατιστη. Χαιδευα ταυτοχρονα εγω την πλατη της τα γλουτομερια της τα ποδια της, και φιλαγα το κορμι της οπου εφτανα. Απο sex τωρα μονο κανονικα γιατι με τα προηγουμενα ειχα καυλωσει αφανταστα. Βογγητα αποδεκτα οχι γελοια, χαδακια φιλακια στα μαγουλα (στομα δεν προσπαθησα) χουφτωματα και ομορφο τελειωμα. Ευγενεστατη συνεργασιμη και καθολου αγχωτικη. Την ρωτησα αν ειχε καθολου χρονο για μασαζ και δεχτηκε με παρακληση-ευχαριστηση. Καθως την ετριβα βογγουσε απο την ανακουφιση στον καματο που προσφερει το μασαζ και εδειχνε γενικα πολυ κουρασμενη. "Βροχη" επεφταν τα ευχαριστω απο το κοριτσι. Αυτο που εισπραττω εγω, ειναι μια μορφη "αποθεραπειας" μετα απο την "εκτονωση" (και εννοειται περισσοτερο gfe στις επομενες επισκεψεις). Μου αρεσει πολυ αυτη η παραταση της επαφης με την κοπελα μετα την "πραξη", και ταυτοχρονα χαιρομαι με την ανακουφιση που της προσφερω. Τελικα με παει και εμενα αυτος ο οικος (κλεμμενο)...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
0
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2012
Γλώσσα ατιμε κλεφτακοοοο!!!!
16 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προς sozonakos36... Το ομολογησα ομως εκ των προτερων, δεν εχεις παραπονο?
01 Απριλίου, 2012
Φίλε ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ άλλες τρεις κριτικές για την ίδια που είχες γράψει την ίδια βδομάδα (!) σβήστηκαν. Τέτοιος κανόνας δεν υπάρχει γραπτός, αλλά περιπτώσεις σαν κι αυτήν προσβάλλουν την κοινή λογική. Thanks Ακόρεστος για την αναφορά. Μπορείς και pm για τέτοια.
02 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προς antisthenis... Αρχηγε μου ακομα και σε "στημενες" δικες, πριν την επιβολη της ποινης, παρεχεται στον κατηγορουμενο η δυνατοτητα της απολογιας. Γιατι ναι μεν υπαρχει ο κανονας της κοινης λογικης, αλλα οπως γνωριζουμε ολοι, οι περισσοτεροι κανονες εχουν και τις εξαιρεσεις τους. Στην δικη μου περιπτωση η εξαιρεση ειναι η εξης. Εχω δηλωσει πολλες φορες οτι ειμαι των πολλαπλων επισκεψεων, που σημαινει οτι αν μου αρεσει πολυ μια κοπελα, οπως λ.χ. η Ιωαννα, ακομα αν και δεν προσφερει πολλα κατα την πρωτη επισκεψη, εχω τον τροπο να επιμεινω, και διαρκως να λαμβανω ολο και περισσοτερα. Και ειναι και στο 10euro η κοπελα. Παραλληλα εχω αρκετες φορες δηλωσει οτι δεν με ενδιαφερουν οι "πρωτειες". Και γιαυτο πολλες φορες εχω γραψει για την ιδια κοπελα 1 κριτικη αντι για 20 λχ. Απλα ηθελα να περιγραψω την ολη διαδικασια. Πως δηλαδη ακομα και μια αδιαφορη κοπελα (οπως η Αννα Κολ47 λχ) μετατρεπεται στο απολυτο gfe. Ηθελα δηλαδη να συμβουλευσω τους συναδελφους οτι υπαρχουν κοπελες που επιδεχονται βελτιωσης, και να περιγραψω την ολη διαδικασια βημα βημα, μιας και το site δεν εχει προβλημα στις πολλαπλοτητα των κριτικων και χωρις κανεναν περιορισμο, απο προσφατα αναρτημενο θεμα στο οποιο και ειχα προσωπικα συμμετασχει. Γιατι αν γραψω μονο την πρωτη συνευρεση, αδικω την κοπελα που επιδεχεται βελτιωσης, και αν γραψω πχ μονο την 10η, "παγιδευω" τον συναδελφο επειδη η κοπελα τουλαχιστον απεναντι σε μενα, ειναι ηδη "στρωμενη". Ο συναδελφος ακορεστος εχει ξαναεμφανιστει προσβεβλημενος απεναντι μου (αναφαιρετο δικαιωμα του) στην τελευταια μου κριτικη στο Περδικα 3, οπου πιστευω οτι καλυφθηκε λαβανοντας την καταλληλη απαντηση, γιατι τουλαχιστον δεν υπηρξε συνεχεια απο μερους του στην συνομιλια. Εγινα μελος για να βοηθησω και να προσφερω οτι περισσοτερο μπορω, ειδικα σε ολους αυτους που προσφερουν, αλλα και στο συνολο γενικα. Προσωπικα αισθανομαι με το χερι στην καρδια πολυ πικραμενος, και θεωρω την τιμωρια μου αδικη.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4