Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 188 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Εμμανουελα ειναι γνωστη εδω και καιρο και εχω περασει πολλες φορες μεσα στα διαφορα μαγαζια που δουλεύει(εκτος απο αυτο το τσαρδι θα τη βρείτε και Φυλλης 92 το νεο τα πρωινα και Φωκαιας 19 μερικες φορες). Ειναι πιτσιρικα κοντη μαυριδερη Τσιγγανορουμανα, με πολυ λεπτο σωμα και λαχταριστο πεταχτο μικρο κωλαρακι,αλλα και περιεργη φατσα στενομακρη. Κανει φουλ προγραμμα στα 20 ευρω(χωρις τελιωτικο).

Με τη συγκεκριμενη εχουμε αναπτυξει πολυ φιλικες σχεσεις και τις περισσοτερες φορες περναω πολυ καλα μαζι της.

Γενικα ειναι πολυ καλη επαγγελματιας και προσχαρη. Με συμπαθει πολυ και το μαρτυραει αυτο οχι μονο οτι μου το λεει καθε φορα, αλλα και ο τροπος που μου μιλαει και ο τονος της φωνής της που βραχνιαζει και ειναι πολυ γλυκος οταν βρισκομαστε.

Η πιπα της ειναι σκεχτικα καλη αν και θελει βελτιωση. Τη παροτρύνω να κανει deepthorat ομως το μικρο στομα της δε το επιτρεπει αν και προσπαθει. Γενικα ειναι δεκτικη σε ολα οσα της ζηταω, και γιαυτο με εχει κανει πελατη.

Στο σεξ αν και ποναει στην βιαιη εισχώρηση ποτε δε δυσανασχετεί και κανει το παν να περασω καλα μαζι της. Αυτο που δε εχω καταφερει ακομα ειναι να γαμησω το λαχταριστο κωλαρακι της, παρα τις επανειλημμένες προσπαθειες, γιατι ο χοντρος πουτσοκεφαλος μου αρνείται να διακορεύσει το πολυ στενο κωλοτρυπίδι της. Εχω δοκιμασει ολες τις στασεις μαζι της: στο κρεβατι και στις πολυθρονες, καρεκλες, νιπτήρες, στα ορθια, αναποδο ορθιο 69...και οπου αλλου ειναι δυνατον να τη γαμησω το εχω κανει... ειναι και ευκολο να τη χειριστώ λογο μηδαμινού βαρους και σωματοδομης.

Παντα τεινει να με γλωσοφιλισει και με δαγκωνει, και τα 2 τα αποφευγω ομως αυτη επιμενει γιατι ειναι φανερο οτι τη καταβρεισκει ετσι!

Στο στενο μουνακι της ακομα και με κρεμα εχω καλη αισθηση. Απο χρονο δε με πιεζει και της αρεσει να κανουμε χαμουρεματα πριν και μετα το σεξ, αν φωναζει η τσατσα την γραφει και δε με αφηνει να γυγω ασφαιρος.

Δεν εχω πολλα να πω ακομα περαν του οτι τα δουλευει τα 20 ευρω και τα αξιζει.

Συστήνεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Kωνσταντίνος Πλεύρης
Μέλος
Εγγραφή:
29 Οκτ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
0
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού