Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 98 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Μαρια ειναι μια λιλιπούτεια Ρουμανα πιτσιρικα το πολύ 1,40 υψος και στη κατηγορία φτερου. Τα παντα πανω της ειναι μικροσκοπικά. Εχει το απόλυτο μικρο κωλαρακι που χουφτωνεις με ενα χερι που λεει ο λογος. Στο σαλωναρισμα ειναι γλυκια αν και εχει το θλιμμένο βλεμα που σε κανει να τη λυπασαι. Εδωσα τα 10 ευρω στο τραγοτσατσο Σαρουμαν και μπηκα στο δωματιο.

Μιλαει πολυ καλα Ελληνικα και με τη κουβεντουλα που πιασαμε εμαθα οτι δουλευει καθε μερα 18.00 με 6.00 περιπου. Τι τραβανε και τα καημενα τα κοριτσια....

Η κοπελιτσα ειναι πολυ γλυκια και προσχαρη, αρχισα μια σχετικα καλη πιπα με καποτα, προσπαθησε πολυ ομολογω να με ικανοποιησει... μετα ανέβηκε πανω μου και μπηκα μεσα στο στενοτατο μουνακι της που το γεμισα ολο δεν ειχε αλλο χορο μεσα να πω την αλληθεια... και ομως εκανα καλο καβαλίκεμα η "Κατσαριδουλα" (οπως τη φοναζουν) και αδιαμαρτύρητα, αν και ποναγε συνέχισε το εργο της. Μετα απο λιγο ζήτησε εγενικα να γυρισουμε οπου ανεβηκα πανω της. Με κλειστα ματια και καυλοηχους υπέμενε να τελειώσω οπως κανουν ολες οι καλες πουτανες, αδιαμαρτύρητα και χωρις βιασινες. Μου εβγαλε πατρικα ενστικτα η καημενη και της φερθηκα γλυκα και ευλαβικα οπως αρμοζε σε ενα τετοιο μικρο-γλυκο πλασματακι.

Της ζητησα να γυρισει στα 4 οπου αντιπροτείνε (αν ηθελα) να μπω μεσα της ενω ειναι ξαπλομενη μπρουμιτα με κλειστα τα ποδια, σταση που δυσκολα μπορεις να επιτύχεις με το 99% των γυναικων, αλλα με τη συγκεκριμενη και το λαστιχοδες κορμακι της ολα ειναι πιθανα σκεφτικα "γιατι οχι???" Σε αυτη τη σταση η αισθηση ηταν απιστευτη! Απο την καυλα δεν αντεξα πολυ σε αυτη τη σταση και τελιωσα με μεγαλη απολαυση!

Η κοπελιτσα εκατσε λιγο και μιλισαμε , αφου φανερα εκτίμησε την ευγενεια μου και τον τροπο που της φερθηκα (την προσεχα σα να ηταν απο γυαλι!) και ευχήθηκε να με ξαναδει, και με αποχαιρετησε με μια γλυκη αγκαλια.

Στα 10 ευρω προτεινόμενη ανεπιφιλακτα!

Μαρακι ευχαριστώ, να εισαι καλα, θα ξαναπερασω. Πορνοι να της φερεστε με προσοχη και αγαπη γιατι ειναι εύθραυστη.

Ο χωρος αθλοιος και βρομερός και γιαυτο μαυρίζω τον Σαρουμαν τσατσο αν και δεν ενοχλησε καθολου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Kωνσταντίνος Πλεύρης
Μέλος
Εγγραφή:
29 Οκτ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
0
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2012
κάλά όχι και 1.40.....βάλε καμμία 10αρια πόντους και εισαι οκ.....
11 Μαρτίου, 2012
To πισωμπρούμυτο το έμαθε καλά βλέπω το Μαράκι.
11 Μαρτίου, 2012
μάλλον εχει δικιο απλα το 1,40 ηταν υπερβολή για να δείξω την πρωτη εντύπωση που σου δινει η λιλιπουτια κατσαριδουλα.
X
xlexlekias
12 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπράβο συναγωνιστή ωραίος!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4