Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Αλινα ειναι ενα νεο Ρουμανακι στα 20κατι και εχει πολυ λιγο καιρο στην Ελλαδα (σύμφωνα με τα λεγόμενα της 2 εβδομαδες μονο) δε ξερει Ελληνικα και η συνεννόηση γινεται στα Αγγλικα μονο.

Ειναι σχετικα ψηλη για τα μετρα της Φυλης και εντελώς στεγνή, εχει ενα πολυ γλυκο προσωπακι και μικρο χαριτωμένο ποπουδακι με μικρα ομορφα βυζακια.

Ειναι μελαχρινη και εχει χαρακτικριστικο γνώρισμα τα μπροστινα της δοντια που εχουν κενο αναμεσα τους.Ειναι χαμογελαστη και ευδιάθετη αλλα και ψαρωμενη.

Μπηκα στο Κατω τσαρδι και τη συγκεκριμενη μερα υπηρεσια ειχε η μπαμπογρια με τα γκριζα μαλια μαζεμενα πισω, η σκατομουρα γυρολογος των μπουρδελων της περιοχης. Απο εκεινη την ημερα δε την ξαναειδα στο συγκεκριμενο μαγαζι και μαλλον εκανε το ρεπο του τσατσου. Επίσης η Αλινα εθεάθη στο πανω αριστερα μαγαζι έκτοτε.

Η κοπελα προσφερει ελευθερο στοματικο αλλα δε γουσταρει και γι'αυτο προτίμησα να μου παρει με καποτα. Η πιπα της ειναι εντελως αψυχη και αν δεν εινα καυλες δυσκολα θα ερχομουν σε ικονοποιητικη στυση. Κατα τα αλλα ειναι ευδιαθετη και χαμογελαστη και προσπαθει πραγματικα να σε ικανοποιησει, πραγμα που εχει αντιπαλο τη στενοτητα του μουνιου της που της προκαλει πονο και φοβο, με φυσικο επακολουθο την αμυντικη σταση με τα χερια να μη σε επιτρεπει να μπεις ολοκληρος μεσα.

Καταληγοντας θα πω οτι ειναι ενα γλυκο πιπινακι αλλα δεν ειναι για σκληρο γαμήσι. Οι αγαπουλιδς θα τη λατρεψουν ομως.

Η ΤΣΑΤΣΑ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΟ 6ΛΕΠΤΟ. ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΗΛΙΘΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΙς ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Kωνσταντίνος Πλεύρης
Μέλος
Εγγραφή:
29 Οκτ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
0
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2012
20 ευρω και χτυπησε στο 5λεπτο...
αν παρει μεταγραφη στο Μεταξι θα χτυπαει στα 2,5λεπτα δηλαδη η μαλακισμενη? Χμμμ;
C
COBRA1986
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1