Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 129 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετα απο μηνες ξανα στην Ζανα. Δεν βρηκα κανενα απο τα "υπο δοκιμην", και προτιμησα τα σιγουρα. Στην Ζανα μετραω περιπου 20 επισκεψεις στο Αγκυρας και στο εν λογω. Οπως παντα σεβασμος και πολυ "ζεστασια" στον πελατη. Ξεκινησαμε με πολυ slow motion gfe (παντα χαλαρη η Ζανα) στο ορθιο και face to face και πισωκολλητο σκετη απογειωση (ετριβε αργα τα γλουτομερια της στο εργαλειο μου). Ακολουθως gfe στο κρεβατι και η special ΑΚΑ πιπα της, που την εχει κανει πασιγνωστη. Γλειψιμο σε ΟΛΗ την ευρυτερη περιοχη αργο και χαδακια, αρχικα με την Ζανα αναμεσα στα ποδια μου, και σε σταση 69 ακολουθως. Στο 69 χαδια σε ολο το κορμι της, στα μπουτια της και στην σφικτη και χωρις ραγαδες (πραγματικα απιστευτο!!!!) κωλαρα της, και φιλακια στα μπουτια της (οπως παντα πεντακαθαρη). Δεν τελειωσα σ αυτην την σταση, για να μην κανω παρατυπια επειδη προγραμμα δεν ακουσα (και το ακα ξαφνικο μου ηρθε), μπηκα κατ ευθειαν στο δωματιο. Το τελος ηρθε στα 4 με θεα την απιστευτη κωλαρα της. Εδω εχω να επισημανω οτι ειναι ικανοποιητικα "στενη", προφανως επειδη η μεγαλη πλειοψηφια των επισκεπτων, προτιμα να της τα "δινει" στο στομα. Για να μην παραπληροφορησω, επειδη στο εν λογω ξερω οτι ΑΚΑ δεν εκανε, ισως να το εβαλε στο προγραμμα, η απλα το κανει στα αποστειρωμενα απο καθαριοτητα φιλαρακια-πελατες, φυσικα για ευνοητους λογους, δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα. Φευγοντας που ηθελα να την ρωτησω για να το ξεκαθαρισω και να ξερω τι να πληκτρολογησω, ηταν στο δωματιο. Ο χωρος και εδω απο καθαριοτητα πολυ υψηλοτερα απο τον μεσο ορο του Μεταξιου. Η κυρια της υπηρεσιας ευγενεστατη και δεν ενοχλησε καθολου. Οπως παντα μια και τιμια και αξιοπιστη επιλογη η Ζανα για οσους αρεσκονται σε στρουμπουλες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
0
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2012
συγνώμη ρε φιλαράκι αλλα την ζανα νταρντανα δεν την λές ................χοντρή ναι μαζί σου....μην ξεχάσουμε και οτι ξέρουμε
ααα και ακα κάνει και εδω ,καλά αφου το ανακοινώνει η τσα τσα.... μήπως μας δουλεύεις.
11 Μαρτίου, 2012
Ε οχι και 6 στην εμφανιση η Ζανα ρε ΗΡΩΑ χαχαχα Μεγάλο χαμόγελο
1 και πολυ της ειναι...
C
COBRA1986
11 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τυπε για να κανει 69 με τη Ζανα ειναι υπερ-ηρωας και οχι απλος ηρωας!

ΥΓ. Τη Ζανα βεβαια την εχω τιμησει κι εγω, ειναι ιστορικοτατη πορνη.
11 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προς smirni... α) Νταρντανα λεει το λεξικο οτι ειναι μια ψηλη γεροδεμενη γυναικα. Εαν τωρα εχει και παραπανω κιλα, αυτο ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΙ την ιδιοτητα της νταρντανας. Το προγραμμα της (ακα τελειωτικο) το γνωριζω πολυ καλα απο Αγκυρας. Το καλοκαιρι που την επαιρνα ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΑΝΩΝ, ακα και τελειωτικο ΔΕΝ ΕΙΧΕ. Προγραμμα δεν ακουσα το γραφω καθαρα, περασα κατ ευθειαν στο δωματιο, γιατι απλα ΙΣΩΣ ΚΑΚΩΣ υπεθεσα οτι δεν το εχει αλλαξει, και το ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ. Μεχρι σημερα σε αντιμετωπιζω πολυ φιλικα, οπως και ολους τους σωστους εδω μεσα. Μου αρεσουν οι συζητησεις και τα σχολια. Αν συνεχισεις ομως να εισαι επιπολαιος μαζι μου (δεν ειναι η πρωτη φορα που μου το κανεις) και να με προκαλεις "ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ" (δεν ξερω για ποιο λογο), δυστυχως θα με αναγκασεις να αρχισω τις ΑΝΑΦΟΡΕΣ.
11 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προς BmwPower.... α) Το 6 στην εξωτερικη εμφανιση γιατι μεχρι σημερα ποτε δεν εχω βαθμολογησει κοπελα κατω απο την βαση, γιατι αν για τα γουστα μου αξιζει κατω απο την βαση, δεν υπαρχει λογος για να περασω στο δωματιο.
β) Η βαθμολογια της εμφανισης δεν εχει αντικειμενικα κριτηρια, και γιαυτο πολλες φορες θα εχεις παρατηρησει οτι στις κριτικες για την ιδια κοπελα, υπαρχει μεγαλη ως και τεραστια διαφορα ενιοτε οταν υπαρχουν πολλες κριτικες. Αν υπηρχαν αντικειμενικα κριτιρια η βαθμολογια θα ηταν ηδη αναρτημενη απο το site, οπως οι μετρησεις στα "αυτοκινητιστικα" tests. Εμενα παραδοξως αυτη η εμφανιση με καυλωνει, και μου αρεσει και αυτο το γλυκο εγκαρδιο χαμογελο της, δεν θα μου απαγορεψεις πιστευω.
γ) Η βαθμολογια στον τομεα εμφανιση δεν ειναι "παγιδα" παραπληροφορησης, οπως λογου χαριν η "συμμετοχη" της κοπελας, που την διαπιστωνεις μεσα στο δωματιο και αφου εχεις ηδη πληρωσει. Δεν μπορεις να πεις δηλαδη οτι παρασυρθηκες. Πας, ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ και αν ΣΟΥ αρεσει περνας, αν ΟΧΙ μεταβολη. Δεν περνας επειδη αρεσε εμφανισιακα σε αυτον που εγραψε την κριτικη που διαβασες.
11 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προς duskolieggrafi... Φιλαρακι οπως θα εχεις παρατηρησει στις "τσαρκες", υπαρχουν συναγωνιστες απο 1.40 μεχρι και πανω απο 2 μετρα, και απο 50 μεχρι 150 κιλα. Οποτε ειναι πολυ ευκολα αντιληπτον οτι υπαρχουν καποιοι που βλεπουν την Ζανα σαν φαλαινα και ταυτοχρονα και καποιοι που την βλεπουν σαν μυγα... Το δικο μου υψος και η μυικοτητα μου δεν με κανουν να την φοβαμαι εμενα προσωπικα.
11 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"α) Νταρντανα λεει το λεξικο οτι ειναι μια ψηλη γεροδεμενη γυναικα. Εαν τωρα εχει και παραπανω κιλα, αυτο ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΙ την ιδιοτητα της νταρντανας..."

Λάθος λεξικό έχεις τύπε και ο Μπαμπινιώτης έγινε υπουργός!
Νταρντάνα: δημώδης έκφραση που απευθύνεται προς εύσωμες μεν αλλά καλλίγραμμες γυναίκες… Άλλο χοντρή άλλο νταρντάνα…
C
Cr9
11 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προς Cr9... Σε ποιο λεξικο αναφερεσαι φιλε μου, το οποιο στερει απο την νταρντανα τα παραπανω κιλα? Εγω χρησιμοποιω το "ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" του Αριστοτελειου Πανεπιστημιου Θεσσαλονικης, 1532 σελιδων στο οποιο δεν αναφερεται ο περιορισμος που ισχυριζεσαι.
11 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευτραφής και ψηλή γυναίκα είναι η νταρντάνα και η οποία λέξη δεν είναι ελληνική.
12 Μαρτίου, 2012
Να βάζεις και κάτω απ' την βάση. Και εγώ σαβουρογάμης είμαι δεν τρέχει κάτι. Τη Ζάνα την ξέρω, για μένα ένα τρία και πολύ είναι, αλλά είναι τιμιότατη κατάθεση.
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10