Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
γεια σας συναγωνιστες...ολα ειναι θεμα ψυχολογιας τελικα διοτι οτι και να σου κανει η κοπελα αν σου ωγαλει κατι τυποποιημενο καπου ισως και να ξενερωσεις(μηπως ζηταω πολλα απο ενα μπουρδελακι των 10 ευρω?) τζωρτζιαννα:μελαχροινο πιπινι 22 ετων με ομορφο σωμα τατοο στο χωρο της μεσης ομορφο προσωπακι μικρο στητο βυζακι και απιστευτη κωλαρα(για τα γουστα μου,παντα)Γλώσσα την εχω παρει αλλες δυο φορες και ειχα περασει καλα,εχω γραψει και σχετικες κριτικες πιο κατω,σημερα ομως κατι δεν πηγε καλα και δεν μπορω να καταλαβω τι μου εφταιξε μιας και η κοπελα εδειξε πολλη καλη διαθεση να με ευχαριστησει... στα του δωματιου τωρα:την περιμενα ορθιος και μολις μπηκε αρχισα να τη χαμουρευω και να τη χουφτωνω και να της δινω φιλακια στο λαιμο και μερικα στο στομα(εμενα παντως μου δινει γλωσσοφιλα)οχι κατι τρελο ομως μου δινει.τα ελληνικα της δεν ειναι καλα και ετσι δεν μπορει να καταλαβει ολα οσα της λες ξερει μονο τισ στασεις και κανα αγκαπη μου γκαυλα μου και τετοια,τωρα θα μου πειτε κουβεντα θες να ανοιξεις ρε φιλε;οχι ρε παιδια αλλα αν μπορεις να κανεις και λιγο πλακα σπαει καλυτερα ο παγος η να της πεις μερικα κοπλιμεντα..σε πολλες αρεσει και φτιαχνονται(απο την 20 χρονη εμπειρια μου στο χωρο το λεω)ξαπλωνουμε στο κρεβατι και στηνεται κλασικα για πιπα με την κωλαρα ορθανοιχτη να τη χαζευω απ τον καθρεφτη και να χαιδευω μουνακι και κωλοτρυπιδα,στο μουνακι με αφηνει να βαλω δαχτυλο,στον κωλο δεν δοκιμασα..πιπα με προφυλακτικο παντα και σε καλη ενταση και διαρκεια..απο εδω και περα αρχιζει το δραμα μου γιατι οσο φιλοτιμη και να ηταν η κοπελα δεν ειχα το αποτελεσμα που ηθελα μια στυση στο 50-60% δεν εμπαινε με τιποτα,λυγουσε το εργαλειο!αφου απορησε και η ιδια,τι επαθες μου λεει προμπλεμ?μαλον προμπλεμ λεω σημερα...παρ οτι προσπαθησε να με επαναφερει δεν τα καταφερε καπου εκει φωναξε και η τσατσα και χαθηκε ολο το παιχνιδι...εβγαλα την καποτα τηεφερα πλαι μου με το ενα χερι τη εβαλα δαχτυλο στο μουνακι της και της το επαιζα και με το αλλο τον επαιξα μεχρι που εχυσα!!χαιρετηθηκαμε και εφυγε! πιθανες αιτιες αποτυχιας 1)μαλον εχει γινει πιο επαγγελματιας και ολο το σκηνικο ειναι λιγο καπμπον..δεν εχει καθολου το στοιχειο της εκπληξης,σε καποιες φασεις μου φανηκε πολλη προσποιητη η συμπεριφορα κατι που δεν υπηρχε τις προηγουμενες φορες..επισης η εικονα του να μπαινει η κοπελα στο δωματιο με την κρεμα στο χερι παντα με χαλαγε,ασχετα αν εβαλε λιγη κρεμα μονο οταν ειδε οτι δεν εμπαινε με τιποτα..γενικοτερα δεν δημιουργηθηκε καλο ερωτικο κλιμα και εγω ειμαι παιχτης ψυχολογιας δεν μπορω να λειτουργησω δυστυχως χυμα..το κοριτσακι εκανε τις προσπαθειες της εδειξε οτι ηθελε να με ευχαριστησει και ηταν απ την αρχη εως το τελος με το χαμογελο που τη χαρακτηριζει!ισως δεν ηταν η μερα μου,τι να πω!μια δοκιμη μαζι της αξιζει να κανετε παντως! ο χωρος καθαρος και τα σεντονια αρωματισμενο το δωματιο,μια χαρα για το μεταξι..χαμηλο σκορ για την τσατσα γιατι αρχισε να φωναζει στο 8 λεπτο λες και τι θα γινοταν...καλα γαμησια μαγκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζωρτζιάνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2012
εισαι αγαπουλιαρης φιλε ετσι....εχεις δικιο..ολοι το ιδιο ψαχνουμε... αυτο θελουμε ..αλλα τι περημενεις..με 10 ευρω...αγαπες και λουλουδια ..πουτανες ειναι ρε φιλε..η δουλεια τους ειναι αυτη...και μην ξεχνας...οταν ειναι και καινουριες..δινουν και αυτες τον αγωνα τους ..να μην ξεφυγουν..καταλαβες ετσι....
10 Μαρτίου, 2012
Το προβλημα δεν ειναι το 10euro φιλαρακια. Επειδη χρονια τωρα ειμαι των πολλαπλων επισκεψεων, συνιστω να προσεχετε δυο πραγματα.
α) Πιανεις φιλιες με την τσατσα. Πρωτα απ ολα μαθαινεις το ονομα της. Με το που εισβαλλεις στο καταστημα αρχιζεις τις φιλοφρονησεις με χαμογελα "καλησπερα κυρια .... μου,πως εισαι?", και φευγοντας παντα της αποδιδεις τα ευσημα και για εκεινη (καθαριοτητα στον χωρο, "ερχομαι εδω γιατι με προσεχεις" κλ.) και για την κοπελα. Προσοχη υπαρχουν και καποιες που δεν ενδιδουν οποτε "μακρυα και αγαπημενοι". Με αυτο εξασφαλιζεις αρκετη παραταση στον χρονο, εως ενιοτε και απεριοριστη.
β) Η καθε κοπελα εχει το προγραμμα της. Οποτε αν της παραχωρεις την πρωτοβουλια, οσο και καλη διαθεση να εχει να σε εξυπηρετηση πεφτεις στο τρυπακι της ρουτινα και αυτο ειναι οτι χειροτερο και ανασταλτικο στο θεμα "ψυχολογια" που πολυ ευστοχα αναφερεις.
10 Μαρτίου, 2012
εχετε δικιο συναγωνιστες μου,δεν εχω και τισ τρελες απαιτησεις αλλα κατα καιρους εχει τυχει να κανω κατι γαμησια με πουτανες που δεν εχω κανει ουτε με γομενες που ειχα κατα καιρους...ειναι και θεμα χημειας καμια φορα...αληθεια πως μπορουμε να βρεθουμε καποια στιγμη με τα υπολοιπα παιδια για ανταλαγη αποψεων?????
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3