Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 73 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εφυγα απο αλκαμενους περιπου 12 το πρωι ειχα κυριευτει απο μπουρδελοαμοκ-τερματικου πριαπισμου.Παω αττικη στο μετρο βλεπω αλλοδαπες μεσοκοπες κ τις ονειρευομαι να βγαινουν στο μεταξι στα 10ευρα,φτανω ανεβαινω τα σκαλια του μετρο αλλα διαολε ειναι πρωι δεν υπαρχουν τα πανεμοφα φωτα του μεταξιου μονο φασαρια κ ξενερα,οι πρωινες μπουρδελοτσαρκες ειναι σαν μπυρα χωρις αλκολ.Ανεβαινω στο πρωτο μπουρδελο της τσαρκας,βγαινει η τσατσα λεει κωλαρακι με 10,ξεπροβαλουν 2 σπερματοαρμεχτρες μια αρκετα μετρια μαυρομαλλα κ μια ψιλοχοντρη ξανθια με μαλλια κοτσο πιασμενο πανω εμοιαζε σαν χιοναθρωπος φτιαγμενος απο υποληματα λιποαναροφησης,εκανα κινηση να φυγω αμεσως η μπαλοτσα μου εφραξε τον δρομο.."ελα μωρο μου παμε ειμαι καλη" μου επιασε τον πουτσο κ με εσπρωξε να κατσω στον παγκο,εκατσε πανω μου,μου εγλυψε το αυτι χαιδεψα τον γεματο κυτταριτιδα κωλο της σκεφτηκα να τον γαμαω ME MONO 10 EURO κ καυλωσα παλι.Περασα,ηρθε,εκατσε διπλα μου κ μου γυρισε πλατη,ξεκινησε πιπα κ εγω εβλεπα το λιπος στον τρικεφαλο του χεριου να παλλεται αρμονικα παραλιγο να με υπνωτισει.Ξαπλωσε η φακλανα ανοιξε τα ποδια κ εμφανιστηκε ενα μαυριδερο μουνι με μεγαλη σχισμη...ειπε "ελα μωρο μου μπες στην σομπα να σε ζεστανει"....αυτο το βρωμοπραμα δεν ηταν σομπα...ηταν χωριατικος φουρνος με καυσοξυλα,την γυρισα ωρα για anal-υση.στην αρχη εκατσε πλαγια σε σταση κουταλατου τον εχωσα μεσα στο βρωμογκροβερακι της καποια στιγμη την γυρισα μπρουμητα ξεχυθηκε στα σεντονια σαν την χλαπατσα των ghost basters εσφυξα τα αφρατα πατσοβυζα της παραπονιοταν οτι πονανε της ειπα να σκασει γιατι χυνω πιεσα λιγο το κεφαλι της κ αδειασα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2012
Υπηρεσίες
grindcorefucker
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
618
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gauguin

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2012
Κουμπάρε μου παίρνεις τα πρωτεία του σαβουρογάμη. Την έχω δει δυο-τρεις φορές αλλά είναι άθλια ακόμα και για τα αρρωστημένα μου γούστα. Εντάξει η δασκάλα ήταν χειρότερη, άλλα εκτός ότι ήταν τσάμπα, είχαμε και αίσθημα - την γαμούσα ασάλιωτα από κώλο ενώ ταυτόχρονα την βάραγα με χάρακα και μετά με ρώταγε αν την αγαπάω... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μπα, όχι! Τώρα που το σκέφτομαι ακόμα έχω το σκήπτρο. Πάμε για τα κόλπα τα άρρωστα! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
12 Μαρτίου, 2012
Φιλε αμα ξυπνησεις καμία μέρα ξεκαυλωτος ξεκίνα να γράφεις βιβλίο για τις πουτανες κ τα μπουρδελα.Θα βγάλεις γκαφρα για τρελα γαμησια.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2