Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 21 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δεν συνηθιζω να κατεβαινω Φυλης, γιατι θεωρω πως το 20αρικο που ζητανε ειναι κοροιδια, αν σκεφτει κανεις οτι προκειται για τις ιδιες πανω-κατω κοπελες, που υπαρχουν και στο Μεταξι, ισως πιο ομορφες, αλλα και πιο κομοδινα στη συμπεριφορα.
Τελος παντων, βρεθηκα εκει γιατι ηταν ο δρομος μου χτες και περασα με Ιωαννα στο Φ.92.
Πολυ ομορφο νεανικο σωμα, με ιδανικες καμπυλες, τελειο βυζακι και ανεκτο προσωπο. Ειχε ομορφα ματια, πολυ μικρα χειλια ομως , που την εκαναν να φαινεται σαν κακιασμενη γρια, αν και ηταν πιτσιρικα. Το σωμα της με προδιαθεσε να περασω και εδω εφαγα την πατατα ..Στο δωματιο δεν κανει ελευθερο στοματικο (δε με νοιαζει ιδιαιτερα). Οταν πηγα να μπω στο μουνι, με το ενα της ποδι με εσπρωχνε προς τα εξω και ενιωθα πως καναμε καποια λαβη ελληνορωμαικης παλης.
Ειχα ηδη ξενερωσει ψυχολογικα, αλλα ευτυχως οχι και στυτικα λογω πολυημερης αγαμιας, οποτε και της ζητησα πισω τρυπα. Εκει, ηταν πιο προθυμη, δεν εσπρωχνε, και μπορω να πω οτι το παλεψε. Ηταν φανερο οτι πονουσε ομως , κατι που με ξενερωνει. Δεν μπορω να βλεπω τις κοπελες να πονανε. Δεν μου ζητησε να βγω, ηταν ευγενικη. Απλα ετσι οπως την εβλεπα, ηξερα οτι δε θα τελειωνα με τιποτα. Οποτε της ειπα , να μην το παλεψουμε αλλο. Η Ιωαννα, προσπαθουσε με το χερι να με τελειωσει , αλλα την ευχαριστησα και της ειπα πως δεν πειραζει.
Η συναντηση μου λοιπον ηταν αποτυχημενη,η Ιωαννα απλα δεν το'χει , χωρις ομως να εχει κακη προθεση , ουτε διεκρινα κουτοπονηρια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζοάνα
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
3.873
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού