Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρωινές γκάβλες και σκέφτομαι να πάω να ρίξω κάνα φλόκι διότι Άνοιξη έχουμε και οι ορμές μου δεν κρατιούνται! Σκέφτομαι για Σόνια (αν είναι εκεί), το κορμί όμως θέλει Πάολα, μα η καρδιά ζητά Ρενάτα (τι σκατά γράφω;!) Είναι γνωστό στο χώρο το κόλλημα μου με την συγκεκριμένη κυρία, οπότε λέω καιρό έχω να την δω, ας γίνει το καλό! Στο παρελθόν με την Ρενάτα έχω περάσει από πολύ γαμάτα, μέχρι μέτρια (Όπως έχει προαναφερθεί από άλλους συναγωνιστές, είναι με τις μέρες της..), οπότε είχα spare άλλα 20 euro, στην τελική αν δεν μ’ αρέσει σήμερα, πάω και αλλού!
Τελικά, πήγα direct στο 71, την είδα, αρχίσαμε τις αγκαλιές, τα φιλιά (από το '08 εξάλλου γνωριζόμαστε), τα ‘’πού χάθηκες’’ κτλ.. Στο δωμάτιο, είπαμε τα νέα μας, ρώτησε πως είναι η υγεία μου (είχα ένα θέμα και το γνώριζε) και ξεκίνησε ένα πολύ ικανοποιητικό στοματικό! Μόλις τελείωσε, γδύθηκε και της έκανα σεξ στα τέσσερα, όπου η θέα της καταπληκτικής της κορμάρας σε συνδυασμό με τα βογκητά της, με έκαναν ΠΥΡ(κ)ΑΥΛΟ.. Κάναμε ιεραποστολικό, με ανυψωμένη την μεσούλα της και εκει που σκεφτόμουν να την βάλω από πάνω μου, έμεινα με την σκέψη..! Ήρθε, απρόσμενα το τέλος!! Πότε έχυσε, ούτε που κατάλαβα.. Αλλά βέβαια, αν έχεις μια μαυρομάλλα, με πράσινες ματάρες, στήθος τέλειο και γενικά μοντελέ σώμα, ΠΏΣ να μη χύσεις..!; Να προσθέσω πως όση ώρα κάναμε σεξ, με κοιτούσε μες τα μάτια, καθώς δεν σταματήσαμε τα φιλάκια σε σώμα και λαιμό! Όταν τελείωσα ΔΕΝ σηκώθηκε να φύγει παρα μιλήσαμε λίγο ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.. Αφού τραβήχτηκα για να ξεκινήσουμε να πηγαίνουμε σιγά σιγά, μου είπε πως ‘’θα την κάνει’’ μόνιμα για την χώρα της και πως στο μαγαζί θα κάτσει maximum ως την Κυριακή.. Πωωω, νίλα..!
Στον δρόμο για το σπίτι σκεφτόμουν όλα όσα έχω κάνει με αυτή την γυναικάρα τόοοοσα χρόνια που βρισκόμασταν και ξαναφτιάχτηκα (να προσθέσω πως για μένα η Ρενάτα, η Χριστίνα και η Πάολα είναι τα στανταράκια μου! ΜΟΝΟ αν δεν τις βρω, στρέφομαι σε ‘’ξένη αγκαλιά’’), αλλά η υπομονή είναι αρετή.. Την Παρασκευή το πρωί, με το που ανοίξει, εκεί θα ‘μαι! Σπασίκλας

ΥΓ: Επειδή ξέρω τι γράφεται για την συγκεκριμένη κοπέλα, ΤΟΝΙΖΩ πως με γνωρίζει πολλά χρόνια και μου κάνει τίμια περιποίηση! Μη σας πάρω στο λαιμό μου, proceed at your own risk, μιας και ξανά αναφέρω, είναι με τις μέρες της και παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία της! Αν είναι να περάσει στο δωμάτιο ΠΡΕΠΕΙ να της φερθείς σπαθί και ΔΕΝ θα χάσεις!!

ΥΓ2: Η βαθμολογία είναι σικέ πάλι (και αναρωτιέμαι ως πότε το σύστημα ΔΕΝ θα με αφήνει να βαθμολογώ σωστά..!). Οι κανονικοί βαθμοί έχουν ως εξής: Εμφάνιση 10, σταυρώστε με, αλλά για μένα είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή γυναίκα που έχω δει (από κοντά, διότι υπάρχει και μια Lanny Barbie, μη το ξεχνάμε). Διάθεση, συμμετοχή και απόδοση αυτή τη φορά θα βάλω από ένα 8άρι, διότι ναι μεν κάναμε καλό σεξ, αλλά 10 βάζω μόνο σε κοπέλες που κάνουν ισπανικό, και δίνουν κώλο (μισώ και φοβάμαι τα ακάποτα στα ‘ντέλα btw) . Συμπεριφορά τσάτσου βάζω 7 μιας και παλιότερα που δεν είχε την Ρενάτα ΔΕΝ περνούσα και "μου την έλεγε".. Του το χρωστούσα του μπινέ Γλώσσα!! Πάρκινγ 10, κλασσικά μιας και είμαι πάντα με τα πόδια!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
29 Φεβ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού