Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 21 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η αλήθεια είναι ότι, έχοντας αρκετό ελεύθερο χρόνο τη συγκεκριμένη ημέρα, αποφάσισα να κάνω μία συστηματική έρευνα για να εντοπίσω την Ειρήνη, της οποίας είχα χάσει τα ίχνη τελευταία, και που διαθέτει ένα από τα πιο επιδέξια κωλαράκια της Φυλής. Η πρώτη μου κατάδυση στο Φ92Β βρήκε φλέβα χρυσού! Παρουσιάστηκε ένα πανέμορφο μωρό με ωραιότατο σώμα, η Τζοάννα. Συνήθως είμαι επιφυλακτικός με τις πολύ όμορφες πιτσιρίκες γιατί συχνά οι επιδόσεις του στο δωμάτιο δεν ανταποκρίνονται στις υποσχέσεις πριν. Επί πλέον φορούσε σουτιέν και δεν μπορούσα να ξέρω αν έκρυβε κάποιο κουσούρι ή αν θα έπρεπε να δώσω μάχη για να το βγάλει... Ήταν όμως τόσο τραβηχτική που αποφάσισα να το ρισκάρω. Η αποθέωση ήταν το λογύδριο της κυρίας της υπηρεσίας που ανακοίνωνε με κάθε σοβαρότητα: "Και κωλαράκι κάνουμε"! Ας είναι καλά η γυναίκα.
Η Τζοάννα ήλθε γρήγορα στο δωμάτιο, έβγαλε το σουτιέν χωρίς κουβέντα από μέρους μου, αποκαλύπτοντας ένα ζευγάρι θαυμάσια νεανικά βυζιά και άρχισε μία πολύ καλή πίπα. Την χάζευα γιατί φαινόταν τόσο μικρή, κι όμως έπαιρνε τη δουλειά στα σοβαρά. Όταν της ζήτησα να προχωρήσουμε στον κώλο, που πιο πριν τον είχα ψηλαφήσει και μου είχε φανεί αρκετά έτοιμος για παιγνίδι, αμέσως πήρε το μπουκαλάκι με το λιπαντικό στο χέρι. Δυστυχώς το ρημάδι δεν έβγαζε και πέρασε κάμποση ώρα με άκαρπες προσπάθειες. Κανονικά, η κατάσταση ήταν τόσο ξενέρωτη που θα μπορούσε να μου είχε χαλάσει τη διάθεση, αλλά το μωρό ήταν τόσο συμπαθητικό που η στύση μου έμεινε ανεπηρέαστη. Στό τέλος τα κατάφερε με το λάδωμα, στήθηκε στα 4 και με οδήγησε με το χέρι μέσα της χωρίς καμμία δυσκολία. Κράτησε όμως αρχικά το χέρι της ανάμεσα στο κωλομέρι της και στην κοιλία μου, σαν να φοβόταν κάποια απότομη κίνηση προς τα μέσα. Όταν χαλάρωσε κάπως, πήρε το χέρι, αλλά το στήσιμό της δεν ήταν εντελώς φυσικό, φαινόταν η έλλειψης εμπειρίας. Πάντως η συμπεριφορά της ήταν έντιμη, δεν έδειξε προσπάθεια να αποφύγει τα συμφωνημένα, απλά έκανε αυτό που μπορούσε. Με τον καιρό, λογικά, πρέπει να βελτιωθεί...
Στην κουβεντούλα, πριν φύγει από το δωμάτιο, μου είπε πως είναι 20 ετών, που, κρίνοντας από την εμφάνιση, δεν είχα κανένα πρόβλημα να το πιστέψω. Βγαίνοντας στο δρόμο, αποφάσισα να συνεχίσω την έρευνα για την Ειρήνη, για χάρη της οποίας είχα ξεκινήσει και πραγματικά, λίγα λεπτά αργότερα την βρήκα στο Φ84. Περισσότερα γι αυτό όμως, στην κατάλληλη θέση στις κριτικες του Φ84.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζοάνα
Υπηρεσίες
LAMB
Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
75
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού