Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 155 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κουλ

H τρελοκοτσιδού Μαρία ήταν, είναι και θα είναι απο τα καλύτερα μίλφ που πέρασαν ποτέ απο Φυλής και δυστηχώς η αποχώρηση της απο τα κρεβάτια του μπουρδέλου στη Διδύμου 8Β στεναχώρησε αρκετούς. Αλλα για καλή μας τύχη επανεμφανίστηκε στη Αλκαμένους στο 113! ΓλώσσαΓλώσσα

Για όσους δεν την ξέρουν είναι μετρίου αναστήματος ξανθό μίλφ με ωραίο πρόσωπο, ακόμα πιο ωραίο σώμα (για την ηλικία της, διατηρείται απίστευτα όμορφη Ντροπή), ακόμα πιο ωραία μάτια και τα κοτσιδάκια σήμα-κατατεθέν της. Κουλ Στο δωμάτιο είναι πύραυλος. Προς μεγάλη μου έκπληξη με θυμόταν απο παλιά (είχα να την παρω αρκετό καιρό μιας και όταν έφυγε απο Διδύμου δεν είχα ψαξει όσο έπρεπε για να βρώ που πήγε Ντροπή) αλλα αυτό δεν εχει καμία σημασία γιατι ούτως ή άλλως στο πρόγραμμα της είναι κορυφαία. Απόλυτο girlfriend με αγκαλίτσες, φιλάκια, γλυκόλογα, χαδάκια, ζουζουνιές, καρδούλες κ.α. χωρίς όμως να υστερεί σε τεχνική: μπόλικα προκαταρκτικά και απο τις δύο πλευρές, ποδοπαιχνιδάκια, απίστευτη πολύωρη πίπα (αυτη η κοπέλα λες και θέλει να είναι μόνιμα μπουκωμένη) με περιποίηση της γύρω περιοχής και σεξίδιον σε δύο στάσεις (τόσο μου πήρε για να τελειώσω, αν ήθελα θα είχαμε και τρίτη) με σωστό στήσιμο και άψογη συμμετοχή. Λίγες κουβέντες μετά, μπόλικες αγκαλιές και ζουζούνισμά και με ενημέρωσε οτι δουλευει τα πρωινά αλλα κάθε Δευτέρα είναι απόγευμα για όποιον ενδιαφέρεται.Κουλ Εφυγα με ένα μεγάλο χαμόγελο για να πάω σούμπιτος να χτυπήσω καλτσόνε πίτσα απο το τυροπιτάδικο "Βικτώρια".

Υ.Γ. και δύο λογάκια για το χώρο: πολύ όμορφος, ζεστός, υπέρ καθαρός με καλαίσθητα κόκκινα σεντόνια, φιλική τσατσά και σε ήσυχη περιοχή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού