Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 208 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παρασκευη βραδυ και το προγραμμα περιελαμβανε επισκεψη σε γνωστο μαγαζι του Κολωνακιου. Προτου ομως συγχρωτιστω με κακομαθημενες Ελλεηνιδες, ενιωθα την αναγκη για φτηνο και βρωμικο γαμησι. Βολτα στην Ιασωνος επομενως, οπου υπηρχε πολυ λιγος κοσμος συγκριτικα με αλλες φορες. Το γεγονος μου εκανε εντυπωση, μαλλον ουτε τα Πακια εχουν πλεον λεφτα για γαμησι! Και αμα φτασαμε στο σημειο να μη βρισκουν δουλεια ουτε τα Πακια τοτε η χωρα παει σιγουρα κατα διαολου Χμμμ; . Μετα απο συντομη τσαρκα στα μικρα πρεζονουμερα της Ιασωνος ανεβηκα και στον οροφο αυτου του μπουρδελου. Εκει πετυχα τη Λαουρα, την οποια οταν ειδα στο σκοταδι του σαλονιου μου εδωσε τη λανθασμενη εντυπωση πως εχει ασιατικα χαρακτηριστικα. Ψηνομουν για κατι εξωτικο κι ετσι περασα στο δωματιο.

Εμφανιση Λαουρας: μελαχροινη, υψος γυρω στο 1.70 με τα πορνοτακουνα, χαλαρωμενα βυζια, ωραιο κωλαρακι και ομορφη φατσουλα με ωραιο χαμογελο και ματια, 25 ετων κατα τα λεγομενα της. Μου ειπε οτι ξεκινησε να δουλευει πριν 2 εβδομαδες, ειναι δηλαδη νεας εσοδειας πουτανα, μιλαει ελαχιστα ελληνικα, η συνεννοηση εγινε στα αγγλικα.

Στο δωματιο περιμενα κανα τεταρτακι να ερθει, μιας κι ειχε αλλον πελατη πριν απο μενα. Μπηκε στο δωματιο αρκετα κεφατη, της χουφτωσα αμεσως το κωλαρακι και της εκανα καποια κοπλιμεντα για την εμφανιση της κι αρχισε να χασκογελα. Γδυθηκε και ηρθε διπλα μου, οπου εγω επαιζα με το μουνακι της και αυτη με την τσουτσου μου. Προκαταρκτικα δεν ειχε στο μενου, μου φορεσε την καποτα και ξεκινησε ενα μετριο τσιμπουκι, ενω εγω συνεχισα να ασχολουμαι ποτε με το μουνι και ποτε με τα χαλαρωμενα βυζια της. Οταν μου ατσαλωθηκε αρκετα της ζητησα να ανεβει απο πανω, κατι που εκανε αφου πρωτα εβαλε κρεμα στο μουνι της. Παρα την κρεμα η αισθηση ηταν καλη. Η Λαουρα κουνιοταν ομορφα πανω στο κονταρι μου, κι εγω την κοιτουσα καρφωτα στα ματια (μου αρεσε πολυ το προσωπο της Ντροπή ). Οταν κουραστηκε μου ζητησε να αλλαξουμε σταση οποτε το γυρισαμε στο ιεραποστολικο και πηρα εγω τα ηνια, τα ποδια της στου ωμους κι αρχισα τις ψωλιες, σκυβοντας που και που για να φιλησω τα βυζια και το λαιμο της. Τελευταια σταση και καταθεση σε πισοκολλητο, οπου η κοπελα στηθηκε καλα και ανεχτηκε για αρκετη ωρα το σφυροκοπημα και τις μπατσες στα ομορφα κωλομαγουλα της. Να αναφερω εδω οτι α) πριν το πισοκολλητο εβαλε για δευτερη φορα κρεμα στο μουνι της, και β) καθως την ειχα στα τεσσερα της ζητησα κωλο και μου αρνηθηκε.

Εν ολιγοις, προκειται για ωραιο μουνακι (αν δεν ειχε χαλαρα βυζια θα της εβαζα 8 στην εμφανιση), ευγενικο και υπακουο, αλλα χωρις να προσφερει κατι ιδιαιτερο. Αν την ξαναπετυχω μετα απο καιρο θα την ξανατιμησω, διοτι πιστευω πως ειναι εξελιξιμη.

Χρονος παραμονης της Λαουρας στο δωματιο 13 λεπτα.

Τιμη 10 ευρω.


ΥΓ. Αργοτερα το ιδιο βραδυ για τρια ποτα θα πληρωνα 30 ευρω. Δηλαδη λιγες γουλιες βοτκα ειναι πιο ακριβες απο ενα γαμησι, κατι δεν παει καλα Εμμμμ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, xenitemenipsixi

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού