Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 121 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας διάθεση για μιλφέϊγ επισκέφθηκα το γνωστό milfόσπιτο της Αγκύρας. Έπεσα πάνω στην Αλεξάνδρα (εκ Ρωσίας). Αρκετά όμορφη, γλυκειά φυσιογνωμία με καλοσχηματισμένα στήθη (2,5σάρια) και ωραία καπούλια. Ύψος γύρω στο 1.60-1.65 με ανοικτά καστανά μαλλιά που κάλυπταν τους ώμους της. Όμορφα μαύρα εσώρουχα που δεν ήταν πολύ προκλητικά αλλά ούτε και ουδέτερα. Διαθέτει και ένα ωραία tatoo με κάθετα κινέζικα ιδεογράμματα, χαμηλά στην πλάτη, λίγο πιο πάνω από τους κοκκυγικούς σπονδύλους.
Την Αλεξάνδρα είμαι σίγουρος ότι την έχω ξαναπετύχει και σε άλλο σπίτι/α αλλά δεν θυμάμαι που...
Η όλη παρουσία της μου έκανε κάπως για την θελκτική γειτόνισσα που δεν ενδίδει εύκολα αλλά που σε γουστάρει κατά βάθος... με τι κάθομαι και γράφω ο παπάρας!!.... :-) Τέλος πάντων τέτοια αίσθηση μου άφησε η παρουσία της και είπα να την τεστάρω.
Πολύ γλυκιά στο κρεββάτι με ωραία πίπα που σε κάνει να θέλεις να σε τελειώσει έτσι. Προηγήθηκε περιποίηση των όρχεων αλλά και χάδια και φιλιά στο κορμί μου...
Συμμετοχή στο sex αρκετά καλή. Πιστεύω ότι την μεταχειρίστηκα με τρόπο που της άρεσε και γι' αυτό αντέδρασε τόσο ωραία μαζί μου. Της "πρόσφερα" και 2-3 λεπτά γλειψίματος αφού διαπίστωσα ότι το μουνάκι της ήταν μοσχομυριστό και καθαρό (από όσο μπορούσα να διαπιστώσω τουλάχιστον).
Ολοκλήρωσα με πισωκολλητό σφίγγοντας με το ένα χέρι μου το κωλομέρι της και κρατώντας με το άλλο σφιχτά και τα 2 βυζόμπαλα της.
Γύρω στα 10-12 λεπτά η διάρκεια της επίσκεψης με την τσα2 να μην ενοχλεί.
Πέρασα καλά μαζί της και πιστεύω ότι στο μάλλον εάν κάποιο πρωινό βρεθώ κάπου κοντά στην περιοχή θα την τεστάρω ξανά... :-)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
TestDrive
Μέλος
Εγγραφή:
18 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού