Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Απογευματιζει και νιωθω οτι θελω να πορνιασω. Ενα εξογκωμα στο κεντρο του παντελονιου μου με επαληθευει. Μια ωρα μετα βρισκομαι στα μπουρδελα του μεταξουργιου αναζητωντας το υποψηφιο πορνιδιο που θα τιμωρησω. Εχωντας ανεβοκατεβει ατελειωτες πορνοσκαλες καταληγω σε ενα κοντοπουτανο που ακουει στο ονομα Μαρια. Οταν λεω κοντοπουτανο το ενοω. Μελαχρινη 20χρονη ρουμανα, με το ζορι 1,50 καλο σωματακι και ρουμανικη πορνοφατσα που σε κανει να θες να τη χυσεις μες τα ματια.Παραδιδω το 10αρικο και κατευθυνομαι προς τα μεσα. Το δωματιο παραειναι ευρυχωρο η ζεστη παραειναι πολυ και το κρεβατι παραειναι μικρο. Ολα μεσα ειχαν μια δωση υπερβολης. Στα @@ μ εμενα ομως, βγαζω ρουχα και αραζω στο κρεβατι. Με το που ξεκιναω να πυρφοριζω, ανοιγει η πορτα και μπαινει η Μαρια. Ανεβαινει στο κρεβατι και αρχιζει να μου τον πυρφοριζει αυτη. Μετα απο λιγο τον ντυνει με την καποτα και αρχιζει να με τσιμπουκωνει. Μετρια η πιπα αλλα καλυτερευσε με τις υποδειξεις μου.
Τη στηνω στα 4 και ξεκιναω το σφυροκοπημα. Το μουνακι της εδινε καλη αισθηση και το τελος ηρθε μαζι με τους ηχους απο τα μπατσακια που ειχαν προορισμο τα κωλομαγουλα της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
HoeLover
Μέλος
Εγγραφή:
19 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2012
Ρε συ, για να βαλεις σχεση αποδοσης/τιμης 6 στο 10ευρω, πρεπει η κοπελα να ηταν ΠΟΛΥ μετρια μεσα... Χμμμ;
αλλα απ αυτα που λες δεν νομιζω....
C
COBRA1986
04 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

έβαλα 6 χυστη μου γιατί για να περάσεις καλά με το συγκεκριμένο πορνίδιο πρέπει να είσαι λίγο έμπειρος χυστης. άμα πάει κάποιος rookie μπορεί να φάει και φόλα. έτσι με το 6αράκι πέφτω μέσα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2