Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 107 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τριτη επισκεψη στην Καρμεν (οι δυο προηγουμενες στο Περδικα 3 στο δεξια, οπου εχουν γινει οι "απαραιτητες" συστασεις απο την φιλη μου την Λαρισα, εξ ου και το 10 στην συμμετοχη). Ρουμανα στην καταγωγη με λιγα Ελληνικα που ομως αρκουν. Ψηλη 1.70+, αδυνατη, φαρδεια λεκανη ωραιο στητο στηθος 1.5-2, ωραια ποδια και ομορφο κωλαρακι το οποιο προσφερει, και το οποιο δυστυχως για μενα δεν προκειται να παρω ποτε και εξηγω. Μετα απο τα συντομα προκαταρκτικα και αλληλοχουφτωματα στο ορθιο και ακολουθως στο ξαπλωτο, αισθανθηκα με ημισκληρο το εργαλειο να χυνω. Με την εμφανιση της με φτιαχνει πολυ γρηγορα αυτη η γυναικα. Για να το σωσω (μηπως και) ξεκιναω να της κανω μασαζακι. Λιγο η κραυγουλες της ξεκουρασης-ηδονης της Καρμεν απο το μασαζ, λιγο οι παλινδρομησεις του γυμνου εργαλειου μου στα γλουτομερια της, παλι με ημισκληρο εργαλειο ειχα την αισθηση οτι ετοιμαζομαι να χυσω. Οποτε διακοπτω και της ζητω να εισελθω σε κανονικη σταση. Σχεδον ταυτοχρονα με την εισοδο (φιλια στο λαιμο, χουφτωματα) εχυνα, οποτε λιγες παλινδρομησεις και μετα την πληρη εκτονωση μασαζ συνεχεια. Μετα απο αρκετη ωρα και αφου το ειχαμε απολαυσει και οι δυο, χτυπησε την πορτα η υπηρεσια. Εκ νεου αγκαλιτσες και φιλακια και αποχωρηση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
0
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2012
Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
Δεν είναι η ήδια Κάρμεν από το Φ65α ????????
Μήπως η εν λόγω Κάρμεν έχει tatoo?
01 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε λογω κρισης, μειωσεων και τα γνωστα σχετικα, εχω να ανεβω Φυλης αρκετες βδομαδες, και οταν ανεβαινα αραια και που. Αν μπορει καποιος αναγνωστης ας βοηθησει. Επειδη ειμαι των πολλων επισκεψεων προτιμω "Μεταξι". Για tatoo δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον δεν εχει. Πανω στην καυλα να χουφτωσω τον μουναρο δεν θυμαμαι τιποτα. Στην επομενη επισκεψη θα σε ενημερωσω σε αυτα τα σχολια. Παντως γενικα εχε υπ οψιν σου, οτι αν σε καταλαβουν η κοπελες οτι "παρατηρεις", "παγωνουν". Σου λεει αυτος για να τον ευχαριστησω ηρθε, η για επιθεωρηση?...
03 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

....""Παντως γενικα εχε υπ οψιν σου, οτι αν σε καταλαβουν η κοπελες οτι "παρατηρεις", "παγωνουν". Σου λεει αυτος για να τον ευχαριστησω ηρθε, η για επιθεωρηση?...""


αυτο τωρα που το ανακαλυψες ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΕ?
04 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

-Προς is0vitis-. Πολυ απλα το εχω ζησει αρκετες φορες, και γι αυτο συνιστω προσοχη, και ο λογος που το εχω ζησει ειναι χαριν της ενημερωσης. Ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο. Ακομα και στην γκομενα σου (αν ηδη εχεις, η αν στο μελλον αποκτησεις) αν το κανεις αυτο, το ιδιο θα εισπραξεις.
Για να πουμε ομως τα πραγματα τωρα και με το πραγματικο τους ονομα, εχω να επισημανω μια ελαφρα δοση καχυποψιας στην ερωτηση σου, την οποια ομως βρισκω απολυτα φυσιολογικη. Πισω απο ενα ψευδωνυμο, μπορει να κρυβεται οποιοσδηποτε. Μπορει αντρας, μπορει γυναικα, μπορει αδελφη, μπορει προισταμενη, μπορει προμοτορας, μπορει ο διπλανος σου, μπορει ο πατερας σου, μπορει ιεροδουλη, χιλια δυο μπορει. Ειναι και αυτος ενας απο τους λογους για τους οποιους εχω προσφατα αναρτησει το θεμα "Ενημερωση των συναθλητων περι του site". Πιστευω θα ηταν πολυ χρησιμο εκατερωθεν να το διαβασεις, και να εκφρασεις και εσυ μια αποψη.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4