Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απογευματινός περίπατος στην παγωμένη Αθήνα. Οι οικονομικές δυσκολίες που περνάμε σημαδεύουν καθημερινά και τα στέκια του έρωτα. Άδεια σχεδόν η φυλής, λιγοστός ο κόσμος, ενώ ολοένα λιγότεροι οι οίκοι που προτάσσουν το ''μόνο Έλληνες'' ως απάντηση στην επίσκεψη αλλοδαπών πελατών. Σημεία των καιρών φίλοι μου.
Μετά το τέλος της δουλειάς, βρέθηκα στους γνωστούς μας αγαπημένους δρόμους αναζητώντας την ερωτική ηδονή στην κατά πάσα πιθανότητα τιμιότερη μορφή της, αυτή του αγοραίου έρωτα. Κατόπιν επίσκεψης σε αρκετούς οίκους, επέλεξα να περάσω σε αυτό το σπίτι όπου εργαζόταν η Αλιόνα. Για όσους δεν την γνωρίζουν, πρόκειται για ώριμη γυναίκα, που πρέπει να είναι γύρω στα 45 με 50, με έντονα χαρακτηριστικά προσώπου, σαρκώδη χείλη, ελαφρώς σχιστά μάτια, ενισχυμένο στήθος και ξανθά μαλλιά μεσαίου μήκους. Εμφανίστηκε με κόκκινο προκλητικό εσώρουχο που αναδείκνυε το σώμα της. Πλήρωσα τα διόδια και μπήκα στο δωμάτιο, το οποίο θα χαρακτήριζα τυπικό, με υγρό σαπούνι και χαρτί να αποτελούν τις παροχές φιλοξενίας.
Μετά από αναμονή ενός τετάρτου, έκανε την είσοδό της στο δωμάτιο και αφού μιλήσαμε λίγο για να σπάσει ο πάγος, άρχισε το έργο της. Ξεκίνησε με φιλιά στο λαιμό, τα αυτιά, ενώ ήταν ιδιαίτερα δεκτική στα δικά μου χάδια στα στήθη, τα πόδια και τους γλουτούς της (οι γλουτοί της ίσως είναι το μόνο πράγμα πάνω της που προδίδει την ηλικία της).Και τότε έλαβε χώρα το γλείψιμο. Μεγάλη τέχνη η γυναίκα κύριοι. Έγλειψε χέρια, θώρακα, κοιλιά, πόδια, δάχτυλα ποδιών, όρχεις, ρουφώντας τους μέσα στο στόμα της, σέρνοντας την γλώσσα κατά μήκος του κορμού του πέους μου ανυψώνοντας το ''ανήθικό'' μου σε σύντομο χρόνο. Κατόπιν επιδόθηκε στο στοματικό, για το οποίο έχει τον τίτλο της καθηγήτριας. Επάξια πιστεύω. Της ζήτησα να μου βάλει προφυλακτικό και ξεκίνησε. Υγρό, με άφθονες εναλλαγές ταχύτητας, ρουφήγματα, χτυπήματα στη γλώσσα και πολλά παιχνίδια της άκρης της γλώσσας στην κορυφή του οργάνου. Κυριολεκτικά είχα μουδιάσει από την ηδονή που μου προσέφερε και όσο την κοιτούσα να ρουφάει και να γλύφει ερεθιζόμουν περισσότερο. Μετά από ένα πεντάλεπτο στοματικού έρωτα, δίνοντας ρυθμό με το χέρι μου στα μαλλιά της κατέθεσα στο στόμα της. Σηκώθηκε, μου έφερε χαρτί, και μου είπε οτι την επόμενη φορά πρέπει να κάνουμε και σέξ. Της απάντησα οτι με τέτοιο στοματικό, δεν νομίζω να προλάβω. Γέλασε, με χαιρέτησε και έφυγε.
Πιστεύω πως είναι μια πολύ έμπειρη γυναίκα στον έρωτα, συμμετέχει αληθοφανέστατα στη διαδικασία, δείχνοντας οτι δεν κάνει αγγαρεία, αλλά πραγματικά της αρέσει να κάνει τον πελάτη να περνάει καλά. Τίμια πρόταση στο εικοσάρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
DRMG
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.013
Πόντοι:
2.257
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2012
Καλές υπηρεσίες αλλά είναι κρίμα που τα δωμάτια είναι λίγο τραγικά...Τα στρώματα δε, έχουν γίνει ένα με τα ελατήρια.Το πάτωμα σε μερικά σημεία βουλιάζει λες και είναι έτοιμο να υποχωρήσει! Μια ανακαίνιση ρε παιδιά...Άνθρωποι μπαίνουν εκεί μέσα, όχι ζώα!
01 Μαρτίου, 2012
ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
Ναι όντως η θεία Αλιόνα είναι μαστόρισα στο μπουκιτσί....!
Άσε που άμα αποκτήσεις και λιγάκι οικιότητα μαζί της,είσαι καθαρούλης και σε κόψει και για καλό παιδί, τότε έχει και εξτραδάκια...(κατάπωση...)

Το οίκημα δε,έχει το μαύρο του το χάλι!!!Ούτε έναν καλόγερο της προκοπής να κρεμάσεις τα ρούχα σου δεν έχει....!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2