Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 155 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Αφού έψαξα την "Σόνια" στο Διδ. 16Α και βρέθηκα να καταθέτω στην Βαλέρια, πέρασα κ από εδώ για την Σόνια, μια κ με είχε φτιάξει τόσο η Βαλέρια κάνα μισάωρο πιο πριν (έχω ανεβάσει σχετική κριτική).

'Οντως η Ντίβα ήταν εκεί, ντυμένη (καλύτερα κολάει η λέξη "γδυμένη") στα λευκά ..

Τι ρώτησα (από ευγένεια) "Τι κάνεις μωρό" κ μου απαντά ως συνήθως... "σε περιμένω από το πρωί καβλιάρΗΣ μου...". Η τσατσά από τις καλύτερες υπηρεσίες που έχω τύχει ever, με οδήγησε στο μεγάλο δωμάτιο που θα ζήλευε την δόξα πολλών αυτοαποκαλούμενων "studio" ..

Η συνέχεια νομίζω ότι την καταλαβαίνετε ... 9 λεπτά υγρής πίπας κ ατέλειωτου καραμελώματος .. παρόλα τα γνωστά σπαστικά της (Θέση που να μην μπορείς να αγγίζεις τπτ).Παρόλα αυτά με αποζημείωνε η τρελλή θέα της κωλάρας της, από τον απέναντι καθρέφτη .. (δεν είχα κ πολύ μαρούλι μαζί μου, γιατί θα έδεινα άλλα 20 για να της τον σκίσω κ αυτόν ...)

Τεσπα, περνάμε στα ενδότερα, την γυρίζω στα 4 για σφυροκόπημα, καποια στιγμή βγαίνω από μέσα της κ όπως πιάνω το προφυλακικό με τα χέρια μου. για να μην βγει, τρελλένεται, φεύγει από το δωμάτιο αφήνωντάς με σύξυλο κ έρχεται με νέο προφυλακτικό .. για να συνεχίσουμε ..!!!

"Μουρό μου, τα χεράκια δεν πρεπει να ακουμπούν στο προφυλακτικό, αυτό μπαίνει στο μουνάκι μου κ εδώ μέσα περνάει τόσος κόσμος ..φαντάσου να κάνουν όλοι το ίδιο .."

Δεν σας κρύβω με αποστόμωσε, αλλά από την άλλη χάρηκα για την υπεύθυνη στάση της, στο θέμα της υγειηνής ...

Τελικά συνεύρεση 18 λεπτών, την ρώτησα πως κ έτσι, απαντώντας μου "είχα να σε δω καιρό κ ήθελα να σε περιποιηθώ καβλιάρΗΣ μου ..." !!!

Ε, ρε κρίση που σας χρειάζεται, καβλιάρες μου !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.865
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2012
άλλα 10 για τον κώλο της φίλε όχι 20......τσεκαρισμένο
29 Φεβρουαρίου, 2012
Εμφανισιακά καλή για την ηλικία της και καθαρή. Δεν ήξερα ότι δίνει κώλο. Η τσατσά δε το ανακοινώνει.
01 Μαρτίου, 2012
.. 10euro μόνο, για επιπλέον λωκό ? από πότες ? καλά έκανες γιατί έτσι ναι .. με 20 όμως όχι .. (η τσατσά δεν τα λέει αυτά, η συνεννόηση γίνεται μέσα στο δωμάτιο με την κοπέλα φίλε "μαρούλιας")
27 Νοεμβρίου, 2012
τη θεα τη σονια την τραβηξα βιντεο καθολη τη διαρκεια τησ συνευρεσησ μασ!! σε υψηλη αναλυση! χαμπαρι δεν πηρε η μιλφαρα. θα το ανεβασω λιαν συντομωσ στο youporn.com. ελπιζω να μην την πειραξει... πολυ! μεινετε συντονισμενοι, καυλιαρηδεσ!!!

υ.γ. δινει και κωλο; θα τον τιμησουμε καποια στιγμη Χαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4