Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 164 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πήγα για την Σόνια κ τελικά βρέθηκα με την Βαλέρια ... Τα κορίτσια κάθε Δευτέρα αλλάζουν βάρδιες κ σπίτια μεταξύ τους. Τελικά η Σόνια ήταν Αλκαμένους κ η Βαλέρια με τα σέξυ εσώρουχά της δεν ήθελε κ πολύ να με πείσει για να περάσω ..Η αλήθεια είναι οτι το πάνω μέρος των εσωρούχων ανεδύκνειε τρομερά το στήθος της, με αποτέλεσμα να κάνω μια μικρή βόλτα στην περιοχή κ χωρίς πολλά-πολλά να δοκιμάσω την Βαλέρια.

30άρα, με στήθος οριακά 3αρι, νερουλό, όχι σφικτό κ κάπως χαλαρό, κορμί αδύνατο (όχι όμως κ τόσο σφιχτό), πλήν όμως αρκετά μοσχομυριστό, το μωρό πέρασε στα ενδότερα, με αρκετή διάθεση κ σκέρτσο, άνοντας μου διάφορα κόλπα κ παιχνίδια, που μου έφτιαξαν ακόμη περισσότερο την διάθεση.

Αφού ξεντύθηκε με νάζι, πέρασε στα "ενδότερα", κάνοντας διάφορα κόλπα, ωραίο καραμέλωμα (αν κ στα @@@ χρησιμοποιούσε λίγο άτεχνα τα δόντια της), και μια πίπα (όχι όμως κ πολύ βαθιά) που θα κράτησε πάνω από κανα 7λεπτο ... Όσο με έβλεπε ότι το απολάμβανα, τόσο πιο έδινε ρέστα η Λετονή κορασίς...

Κάποια στιγή περάσαμε κ στα "ενδότερα", όπου το μωρό υπομονετικά κ αδιαμαρτύρητα δέχονταν το σφροκόπημά μου, μέχρι που η tsatsa χτύπησε διακριτικά την πόρτα ενώ στο μαγαζί ... δεν είχε εισέλθει ΟΥΔΕΙΣ επισκέπτης .. (για αυτό κ ο "άσος" στην βαθμολογία ...) Η Καβλέρια, συνέχισε κανονικά απτόητη κ αυτό της το πιστώνω στα θετικά της ..

Με τέτοια κρίση κυρά μου, χτυπάς κ πόρτα ??? Όλα τα σπίτια ήταν άδεια κ κάνατε τεμενάδες για να σταυρώσετε πελάτη..

Τέσπα, η κατάθεση ολοκληρώθηκε στο 15λεπτο, αφού η κορασίς ρουφούσε μανιωδώς το νέκταρ που με περισσή χαρά της πρόσφερα κ στο τέλος μου έκανε κ ναζάκια κ άλλα πολλά κολπάκια, ενώ είχαμε τελιώσει ..

Εν κατακλείδι, πέρασα καλά, θα έλεγα καλύτερα των προσδοκιών μου κ του αναμενόμενου.. Πλέον αν την ξαναδώ, θα ξαναδοκιμάσω ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2012
ναι η βαλέρια έχει τρόμερη συμμετοχή και διάθεση και πάντα χωρίς βιασύνες....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1