Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 93 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όπως είχα πει, θα ξαναπήγαινα... Όπερ και εγένετο!

Απόγευμα Παρασκευής μπαίνω στο εν λόγω μπουρδελάκι και μετά χαράς διαπιστώνω ότι είναι πάλι η Λουμιτσίνα εκεί. Άδειο το μπουρδέλο, δεν περιμένω από την τσατσά να πει το ποίημα, σκάω 15 και μπαίνω. Μετά από λίγο έρχεται το μωρό, την περιγραφή του οποίου έχω κάνει στο προηγούμενο ποστ μου.
Όταν της ζητάω να στηθεί στο κρεβάτι στα 4 για να χαζέψω κωλοτρυπίδι, με θυμάται! Αααα, εσύ είσαι που γουστάρεις τον κώλο μου! Ναι, της λέω, ο μόνος είμαι? Τέτοια κωλάρα ποιος δεν την γουστάρει? Και μου λέει "κανείς όπως εσύ, το θυμάμαι καλά!". Η αλήθεια είναι πως είμαι ass-lover και το δείχνω πολύ! Τέλος πάντων! Στήνεται στα 4 και μου γίνεται πέτρινος! Αρχίζει την πίπα, αρκετά καλή μεν, χωρίς περιποίηση της γύρω περιοχής, δε! Δεν με ένοιαζε όμως γιατί ήμουν έτοιμος για "σκάψιμο"! Πρώτα την φέρνω από πάνω μου, αρχίζει ενα καλό ροντέο, όχι πολύ χτυπητό αλλά με ρυθμό. Να παίζουν βρωμόλογα του στυλ:
- "Σου αρέσει η ψωλάρα μου κάβλα μου"?
- "Ναι καβλιάρη μου, γάμα με!"
Μετά από λίγο της κάνω νόημα να σηκωθεί σιγά-σιγά και μου λέει αμέσως:
- "Κωλαράκι τώρα μωρό μου?"
- "Ναι κάβλα μου, θέλω την κωλότρυπά σου!!!", της απαντάω αφιονισμένος!
Στήνεται στα 4 κι αρχίζω μια τρελή κωλογλυφάδα! Φτύσιμο, σάλιωμα, δάχτυλο... Αυτή έβγαζε κραυγούλες και μου τούρλωνε πιο πολύ την θεσπέσια κωλάρα της! Εκεί δεν αντέχω και σηκώνομαι και πάω να της τον μπήξω. Αυτή καταλαβαίνει ότι είμαι "φουριόζος" που μου λέει:
- "Σιγά-σιγά μωρό μου, είσαι ο πρώτος μου από τον κώλο για σήμερα".
ΟΚ, σκέφτομαι, καλύτερα για να μην χύσω και γρήγορα. Της τον βάζω αργά-αργά, πρώτα το πουτσοκέφαλο και σιγά-σιγά τον σπρώχνω μέχρι την μέση. Μένω εκεί λίγο και περιμένω να ανοίξει το βαλβιδάκι. Σιγά-σιγά αυτή αρχίζει να κουνιέται μόνη της, στην αρχή μπρος-πίσω και μετά δεξιά-αριστερά. Της τον είχα πλέον όλο μέσα στο κωλάντερο και όσο περνούσε η ώρα τόσο και πιο πολύ κουνιόταν. Εγώ ακίνητος και "στιβαρός", την άφηνα να κάνει παιχνίδι μόνη της. Μου γάμησε τον πούτσο με την κωλάρα της! Κανονικότατα! Ήταν σαν αυτό που λέμε καμιά φορά με ειρωνία σε κάποιον που λέει "θα σε γαμήσω ρε!"... και απαντάς, "καλά, έλα με τον κώλο!". Έτσι κι η Λουμιτσίνα! Ήξερε ότι θα της γαμήσω τον κώλο και πήρε τα ηνία στα χέρια της! Μετά από λίγο έχυνα κάτι γαλόνια σπέρματος μέσα στην κωλάρα της και αυτή να την κουνάει δεξιά-αριστερά με δύναμη! Με πέθανε η πουτάνα! Το φχαριστήθηκα όμως ταμάλα! Πριν φύγει την ρώτησα ξανά για επιβεβαίωση ότι είναι κάθε μέρα εκεί μετά τις 18:00 και μου λέει:
- "Ναι! Όποτε θέλεις μετά τις 18:00 έλα να με γαμήσεις!"

Αυτά λοιπόν με την μικρή Ρουμάνα! Ναι, θα ξαναπάω. Θέλω και τρίτο γύρω. Μάλλον στανταράκι για μένα. Ελπίζω να μην χαθεί γρήγορα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Λουμιτσίνα
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού