Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 107 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
απο την προηγουμενη επισκεψη μου στην ιδια κοπελα μου παρολο που ειχα φυγη περνωντας καλα, ειχα φύγει με ενα αισθημα οτι δεν πηρα το 100% του "πιατου" μιας και στο πρωκτικο δεν ειχα διαρκεια. περασα λοιπον στο δωματιο οπου μετα απο λιγο ηρθε η μικρα.
περασμα προφυλακτικου και στοματικο, χειροτερο απο την προηγουμενη φορα, αλλα δεν εδωσα και μεγαλη σιμασια μιας και ειχα αλλα στο μυαλο μου.
δεν την αφησα και πολυ εκει μην ειχα και τιποτε ατυχήματα....
μετα περασα σε ιεραποστολικο οπου, ειναι αρκετα δεκτικη σε αυτη την σταση. συνηθος πολλες κοπελες σε αυτη την σταση δεν μπορουν πολλα πολλα και αυτο με ξενερωνει πολυ.
μετα απο 3-4 λεπτα της ειπα να κατσει για πισοκολιτο.
αρχικα στην προσπαθεια μου να μπω στην πισω τρυπουλα τις δεν τα καταφερα. δεν ξερω εαν αντιστεκόταν η τρυπουλα της η...η ιδια αλλα επέμεινα αρκετα. 1-2 προσπαθειες και μετα λιγο απο εμπρος για να μην μου επεφτε κιολας. μετα ξανα προσπαθεια οπου και μπηκα ολοκληρος και απροβληματιστα. και καπου εκει άρχισε ενα σφυροκοπιμα οπου ομοιο δεν θυμαμε να εχω κανει σε πρωκτικο. αντεχε παρα μα παρα πολυ η κοπελα χωρις να λεει λεξη. η πλακα ειναι οτι ενω ημουν στο μεσα εξω, σε ορια οπου τον εβγαζα σχεδον μεχρι το κεφαλι 2 φορες βγηκε απο μεσα της (οπως γινετε καμια φορα) και ενω σε αλλες περιπτωσεις αλλες κοπελες πετάγονται πονώντας, η κοπελα εδω συνεχισε απτόητη....
μετα απο λιγο ηρθε το τελος εχοντας κατσει μεσα παραπανω απο 10'
μονο τα καλυτερα εχω να πω απο την αποψη οτι δεν ειναι καμια με ΜΗ και ΜΟΥ και διαφορα τετοια που συναντας σε κοπελες οπου στο προγραμμα τους εχουν πρωκτικο.
εαν αρεσει σε καποιον η κοπελα νομιζω οτι δεν θα χασει τα λεφτα του.

σχεση τιμης - απόδοσης, αξιζει δηλαδη
αντε και καλη συνεχεια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
34
Πόντοι:
1.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού