Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 86 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σήμερα ξύπνησα και είχα κάποιο κενό. Σύντομα ανακάλυψα τι ήταν. Ήταν που δεν είχα περάσει χθες με την Αλίνα. Με έτρωγε να το δοκιμάσω το μικρό με το φιδίσιο σώμα και τα πράσινα ματάκια. Ε , δεν ήθελε και πολύ , αν και έχω μειώσει τη Φυλής κάποιες εξαιρέσεις επιβάλλονται. Σήμερα λοιπόν η ζυγαριά έγυρε προς τη Φυλής κερδίζοντας προσωρινά το Μετάξι.
Λοιπόν η κοπέλα είναι καινούργια στο χώρο. Είναι στο Φ22 επάνω δεξιά. Πλήρωσα τα 20ρικο στον τσάτσο και μπήκα. Το καλό κρεβάτι από το σαλόνι φαίνεται (άλλα λέει η θεωρία και άλλα η πράξη). Η κοπέλα ήταν όλο χαμόγελα. Μπήκα μέσα και πριν καλά καλά ξεντυθώ τσουπ , να την η λεγάμενη.
Η Αλίνα είναι πολύ νέα και χάνει λίγο μόνο στο πρόσωπο και στα δόντια. Κατά τα άλλα άψογη. Δε μιλάει ελληνικά αλλά μιλάει καλά Αγγλικά οπότε δεν υπήρξε πρόβλημα συννενόησης. Με τέτοιο μωρό μόνο gfe μπορείς να πας. Έτσι πήγα , της βγήκε και αυτής ο ρομαντισμός και όλα κύλισαν υπέροχα. Λίγη αγκαλίτσα , γιαμ γιαμ χωρίς (κακώς βέβαια αλλά μια ζωη την έχουμε) στο οποίο ήταν πολύ καλή και καθόλου βιαστική. Μετά έβαλε κρέμα και πήγαμε ιεραποστολικό και μετά στα τέσσερα. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία.
Η κοπέλα είναι λίγο άπειρη , δεν ξέρει να στήνεται. Αν δεν την τρομάξετε και είστε λίγο προσεκτικοί θα περάσετε καλά. Θέλει λίγη καθοδήγηση για το πώς θα στηθεί αλλά είναι υπάκουη. Είναι vfm κι ας είναι του 20ευρου (έχω συνηθίσει πλέον στα δεκάευρα εγώ Κουλ ).
Το 6 στον τσάτσο γιατί παλιότερα ήταν ομιλητικός και γενικά δεν είναι αγενής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
66
Likes:
6
Πόντοι:
2.067
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού