Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι με την Σόνια. Κάθε επόμενη φορά όμως είναι και χειρότερη απο την προηγούμενη.
Μιας και έχει περάσει κάποιος καιρός απο την προηγούμενη μου συνάντηση μαζί της είπα σήμερα να δω εαν η προηγούμενη εντύπωση που μου δόθηκε ήταν λανθασμένη ή οχι. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Και εξηγώ τι εννοώ.

Την σόνια οι περισσότεροι την γνωρίζετε, αν όχι απο το μεταξουργείο τότε σίγουρα απο την θητεία της στην αλκιβιάδου.

Κατά την είσοδό μου στο οίκημα διαπιστώνω οτι είχε αρκετή κίνηση. Αρκετός κόσμος στο σαλόνι και τα δωμάτια γεμάτα. Δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί αυτό στον συγκεκριμένο οίκο.
Αφού περιμένω να αδειάσει δωμάτιο, δίνω το 15ρι και κάνω την είσοδό μου στο δωμάτιο. Προηγούνταν άλλοι οπότε περίμενα ορισμένα λεπτά. Μην φανταστείτε πολλά. Ούτε 10 δεν πρέπει να ήταν αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.

Με το που μπήκε η σόνια στο δωμάτιο είπαμε δυο τρεις κουβέντες για να σπάσει ο πάγος και ξεκινήσαμε. Καθάρισμα της ευαίσθητης περιοχής με υγρό μαντηλάκι και ξεκίνημα στοματικού χωρίς καθόλου, έστω υποτυπώδη, προκαταρκτικά. Το έκανε με δύναμη, αρκετό σάλιο και με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ήταν εμφανές οτι ήθελε να τελειώνουμε γρήγορα. Το όλο σκηνικό όμως σε συνδυασμό με το γεγονός οτι ο τρόπος με τον οποίο το έκανε με πονούσε οδηγούσαν στο αντίθετο αποτέλεσμα απο το επιθυμητό και το τελείωμα αργούσε να έρθει παρόλο που ήμουν "φορτωμένος". Κάθισε ανάμεσα στο πόδια μου και σε σημείο να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνετε. Με τα βίας έφτανα το στήθος της. Απέφυγε το σεξ και ήθελε να τελειώσουμε έτσι καθώς απο ένα σημείο και μετά έβαλε πολύ χέρι. Προσπάθησε να το σώσει αρχίζοντας να γλύφει @@ κάτι που έκανε καλά και τα κατάφερε. Το τέλος μετά απο κάποια λεπτά έφτασε όπου και τα πήρε στο στόμα της χωρίς διαμαρτυρία και περίμενε υπομονετικά να τελειώσω τελείως πριν απομακρυνθεί. Κατά την διάρκεια έκανε κάποιους μορφασμούς. Στο τέλος με το που πήγε στον νιπτήρα και πλύθηκε μου είπε πως ξαφνιάστηκε γιατί η ποσότητα ήταν κάμποση.

Σε γενικές γραμμές διαπιστώνω οτι κάθε προηγούμενη φορά είναι και καλύτερη. Βέβαια για 15ευρώ δεν έχω και πολλές προσδοκίες. Μου δίνει την εντύπωση οτι έχει κουραστεί, μιας και είναι χρόνια στον χώρο και θέλει να τελειώνει γρήγορα με τον πελάτη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2012
Την ίδια τακτική εφαρμόζει με πολλούς τακτικούς πελάτες της! Κάθε πέρσυ και καλύτερα!!
Ίσως να μην θέλει να έχει σταθερούς πελάτες για δικούς της λόγους!
27 Φεβρουαρίου, 2012
αν εχει κουραστει να παει να πλυνει σκαλεςΘυμόςτι μας περασε δηλαδη;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2