Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ανεβαινωντας σε αυτο τον οικο,υποθεσα οτι δεν θα εχη τιποτα καλο!!Η πρωτη εντυπωση μου χαλασε και την διαθεση,ηταν πολλοι πακιδες μαζεμενοι,αλλα απο οτι ειπε η τσα η κοπελλα ηταν στο δωματιο!Ειπα καμια ρουμανα θα ειναι η αλβανιδα,θυμωμουν την τελευταια φορα πως ηταν μια μαυρομαλλα με καλο σωμα κοντη!
Η τσα ανακοινωνη το προγραμμα απλο με 10 ευρω!!Σε λιγο εμφανιζετε η κοπελα η οποια ηταν καστανοξανθη με 1,5 στηθος καλο σωμα,με λιγες ραγαδες στην κοιλια,και καλο κωλο.
Αφου αποχωρησαν οι πακιδες,η κοπελα ηρθε και με αγκαλιασε,ορθια,φερνοντας το ενα ποδι της στην μεση μου.Εγω δεν εχασα ευκαιρια και τις χουφτωσα τα κωλομερια,που ηταν σφικτα με σημαδια αφρατοσυνης!!
Περασα στο δωματιο και περιμενα την κορασιδα.Μολις ηρθε σηκωθηκα ορθιος και την χουφτωσα αγκαλιαζοντας την απο πισω και αρχισα να τις δινω φιλακια στην πλατη βγαζοντας το σουτιεν.Την γυρισα και αρχισα να τις φιλαω το λαιμο και τις ρωγες!!
Η μικρα αρχισε να βογγαη,τοτε την ξαπλωσα στο κρεβατι και τις εβγαλα το στρινκ,και συνεχισα να τις φιλω το σωμα.Πηρε αυτη την σκυταλη και αφου με ετριψε με τα βυζια της αρχισε να με φιλα στο λαιμο στο στηθος,και τελος μου εκανε ενα καλο καραμελωμα στα @@.
Ηρθε η ωρα τις πιπας και αφου μπηκε η καποτα αρχισε μια πιπα στο μεσο ορο,λιγο ατεχνη θα ελεγα,αλλα ειχα φτιαχτη απο τα προκαταρκτικα και δεν ηθελα να την καθοδηγησω μιας και ημουν ετοιμος!!
Της ειπα να ανεβη απο πανω που δεχτηκε αμεσως και καβαλησε καλα!!
Υστερα στα τεσσερα οπου εβαζα και δακτυλο στο σουφρακι της,χωρις να πη τιποτα.Και ετσι ηρθε το τελος!!
Φιλακια απο μερους της,και οταν την ξαναρωτησα πως την λενε,μου ειπε Μαρια!!
Επισης στο επταλεπτο η τσα χτυπησε την πορτα,συνηθες στο 10ρικο,αλλα η κοπελλα προς τιμη της δεν εφυγε και συνεχισε!Αλλωστε σε τρια λεπτα ειχαμε τελειωση!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
sotirof
Τιμημένος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
7
Πόντοι:
1.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού