Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Παρασκευη 24/2/2012 επιδρομη με συναγωνιστη κατα τις 10:30 στα γνωστα στεκια της φυλης και γυρω.Δευτερη καταθεση της βραδιας στη Μονικα την οποια ειχα σταμπαρει εδω και καιρο καθως ειναι μια φοβερα ομορφη κοπελα(αν και εγω συνηθως προτιμαω μελαχρινες)και οταν την ειχα δει πρωτη φορα ειχα παθει πλακα αλλα δεν εμπαινα φοβουμενος τη περιπτωση της φολας(οπως συμβαινει με αρκετες ομορφες).
Μου ειπε οτι ειναι απο Ρωσσια(α ρε Βλαδιμηρε τη κομματια βγαζεται εκει πανω διαμαντια).
Την κοπελα την υποδεχτηκα στο δωματιο ορθιος και χαμουρευτικαμε για λιγο ετσι της εβγαλα και το στριγκακι και γενικως ξεκινησε καλα το πραγμα.Στη συνεχεια ξαπλωσαμε συνεχιστηκε το το τριψιμο και το μπαλαμουτιασμα και στην συνεχεια πιπα αρκετα καλη και υγρη.Μετα απο μονη της ανεβηκε απο πανω(πολλες δεν το κανουν)οπου κουνιοταν αρκετα καλα και μετα απο καποια λεπτα ηρθε δυστυχως το τελος.
Γενικως αν και οντως φαινεται και εχει ενα υφος σοβαρο παρολαυτα δεν ειναι ξεπετα σε καμια περιπτωση και εγω προσωπικα θα την ξαναδοκιμασω καποια στιγμη καθως εμεινα αρκετα ικανοποιημενος τηρουμενων των αναλογιων.
Εν κατακλειδη μπορω να πω οτι προτεινεται για καποιον που θελει να γαμησει ενα τοσο οραιο μωρο και σε καμια περιπτωση επιπλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Tsarkalakos
Ανώτατος
Εγγραφή:
30 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
302
Likes:
4.508
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού