Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 107 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
την συγκεκριμενη κοπελα την ειχα δει καμια εικοσαρια μερες πριν περιμενοντας στ ο σαλινι. τοτε ητα μια παρεα με πιτσιρικαδες εκει και περιμεναν 2 απο την παρεα τους που ειχαν περασει στο δωματιο με την μικρα.
οτν βγηκε ο ενας ειπε καλα λογακια και σε συνδιασμο με την ομορφη (μεσα στο σκοταδι του σαλονιου) κορμοστασια μου ειχε μεινει στα υπ' οψιν.
η κοπελα εχει ωραια σωμα για τα δικα μου γουστα. ειναι αδυνατη βεβαια αλλα δειχνει ομορφα. ειναι τσιγγανα και ειναι θεσσαλονικια. μελαμψο δερμα και μακρι μαλλι.
το μονο που μπορει να παρατηρησει κανεις επανω της ειναι οτι εχει αρκετους ραγαδες, πραγμα περιεργο μιας και απο οτι φερω οι ραγαδες προκαλουνται απο αποτομη απολια βαρους. ε, τι βαρος μπορει να εχασε μια αδυνατη κοπελα !!!
στο δωματιο μπορω να πω οτι εχει καλη συμπεριφορα μιας και ομιλητική ειναι, αλλα και ξεπετατζιδικη συμπεριφορα δεν εδειξε.
περασμα προφυλακτικου και στοματικο σχετικα καλο. μετα περασαμε σε ιεραποστολικο και μετα απο λιγο πρωκτικο. εκει εχω να πω οτι η θεα απο το εξερετικο κολαρακι ηταν ολα τα λεφτα. με την βοηθεια αρκετης κρεμας δεν υπηρξε καποια ιδιαιτερη δυσκολία στην διείσδυση. δεν εμεινα πολυ εκει μιας και δεν ειχα πληρη στηση. προτυμισα λογο κουρασεις να ξαπλωσω και να τελειωσω με χειρομαλαξη...
μπορω να πω οτι ειναι απο τις κοπελες που μπορεις να κανει οτι θελεις στο δωματιο μιας και ο σωματοτυπος βοηθεια αλλα και η κοπελα δεν φερνει αντιρρήσεις.
αυτα, αντε και καλη συναιχεια.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
34
Πόντοι:
1.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού