Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 67 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σήμερα έκανα αναπάντεχη κίνηση. Η κοπέλα είναι μαύρη (κατράμι) και νέα (την έκανα εικοσάρα αλλά είναι λίγο μεγαλύτερη). Δε μου αρέσουν οι μαύρες και αν είναι και πολύ μικρή είναι πολύ επίφοβη η περίπτωση. Τώρα πώς αποφάσισα και μπήκα ένας Loa το ξέρει. Τέλος πάντων , με το δεκάρικο γίνεται πολύ τολμηρός κανείς.
Μπήκε η κοπέλα λίγο επιφυλακτικά. Ήξερα πώς δε μιλάει ελληνικά και την ξεκίνησα από την αρχή στα Αγγλικά , γλώσσα την οποία η κοπέλα μιλάει πολύ καλά. Της φέρθηκα ευγενικά και αυτά ανταποκρίθηκε. Πίπα μέτρια και έπειτα ιεροποστολικό. Η Τζούλια προσπαθούσε να συνεργαστεί και χαμογολούσε σε όλη τη διάρκεια της πράξης. Δε μου αρνήθηκε κάτι (δε ζητάω και τίποτα εξτρά για να λέμε και την αλήθεια).
Μπορώ να πω ότι πέρασα αρκετά καλά. Τέλειωσα γρήγορα αλλά ήταν όμορφα. Η κοπέλα παρότι μαύρη είναι όμοεφη και νέα (μου είπε ότι είναι εικοσιτρία αλλά εγώ την είκανα για είκοσι). Είναι από Γκάνα , μιλάει άψογα Αγγλικά και δεν κάνει τίποτα εξτρά. Εάν της φερθείται καλά θα σας το ανταποδώσει. Εκτίμησή μου είναι ότι για 10 ευρώ αξίζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
66
Likes:
6
Πόντοι:
2.067
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού