Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά απο καιρό που είχα να κάνω βόλτα , είπα να περάσω απο το κέντρο κατά την απογευματινή βάρδια, να δω εαν έγινε καμία αλλαγή. Δυστυχώς δεν είδα πολλές.
Με τα πολλά κατέληξα στο μπουρδέλο αυτό για να μπω με την Μιράντα την οποία έχω πετύχει ουκ ολίγες φορές αλλά ποτέ δεν είχα μπεί, χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Η Μιράντα για όσους δεν την γνωρίζουν είναι μια πιτσιρίκα που δεν νομίζω να έχει ξεπεράσει το 20ο έτος σε ηλικία. Μελαχρινή με σχετικά μακριά σπαστά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, αδύνατη με στεγνό σώμα, κανονικό, στητό στήθος για το σώμα της και μικρή σφιχτή περιφέρεια.

Δίνω το μπλε εισιτήριο και κάνω την είσοδό μου στο δωμάτιο.
Μετά απο κάποια αναμονή έρχεται η μικρή και μου απολογείται που άργησε καθώς είχε άλλο δωμάτιο και το σαλόνι ήταν γεμάτο. Φυσικά δεν με πείραξε. Ηταν χαμογελαστή, ευδιάθετη και με χιούμορ όπως αποδείχθηκε σε κάποια στιγμή. Με ρωτάει πως θέλω να ξεκινήσει και αφού της λέω χωρίς έκανε δυο τρια περάσματα με το μαντηλάκι που είχε μαζί της και ξεκίνησε. Αρκετά καλή, με εναλλαγές που κατέληγαν σε deep. Καθ΄ όλη την διάρκεια έκανε παιχνίδια με την γλώσσα της και με κοίταζε στα μάτια. Κάτι η αποχή, κάτι η αξιόλογη προσπάθειά της, δεν άργησε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και αφού με ρώτησε εαν είμαι εντάξει τοποθέτησε προφυλακτικό και ανέβηκε απο πάνω. Συνέχεια με κλασσικό όπου και με σταμάτησε για να πάμε σε πισωκολητό μετά απο λίγο. Στήθηκε καλά και μετα απο κάποια λεπτά ήρθε το τέλος ενω με κοιτούσε συνέχεια απο τον πλαϊνό καθρέπτη. Μου ξαναζήτησε συγγνώμη για την αναμονή και αποχώρησε. Καθ΄όλη την διάρκεια ήταν χαμογελαστή και ναζιάρα. Δεν αρνήθηκε τίποτα και ήταν δεκτική σε φιλιά στον λαιμό. Με ξάφνιασε θετικά η μικρή.

Εν ολίγοις πέρασα καλά με μια όμορφη πιτσιρίκα για ορισμένα λεπτά.

Όσον αφορά το δωμάτιο:
Η θέρμανση στο φουλ, το κρεβάτι φαίνονταν καθαρό. Κατά τα άλλα ο νιπτήρας αλλά και το πόμολο της πόρτας είναι αρκετά χαμηλά τοποθετημένα. Η τσατσά ευγενική.


Εαν θα ξαναπάω;
Πιστεύω πως ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Μιράντα
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού