Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κατ'αρχην θα ηθελα να παραδεχτω οτι η κριτικη αυτη ισως να ειναι περιττη, αφου ο συναγωνιστης BmwPower τα εχει γραψει ηδη πολυ καλα. Παρολαυτα θα παραθεσω κι εγω τη δικη μου εμπειρια, μιας και η κοπελα δεν εχει αλλη κριτικη και πιθανον καποιος συναγωνιστης να θελει να διαβασει και μια δευτερη γνωμη.

Επισκεπτηκα λοιπον το σπιτακι αυτο απογευμα Τσικνοπεμπτης, λιγο πριν την εφοδο μου σε μπριζολες, παϊδακια και λοιπα κοψιδια. Το Μεταξι ειχε λιγο κοσμο, ελαχιστους Ελληνες, και αρκετα εντονη παρουσια της αστυνομιας. Στο σπιτακι αυτο μου παρουσιαστηκαν δυο κοπελες, ενα μελαχροινο πιπινι που μου φανηκε καπως αμηχανο, και η Ρουμανα Μαρια, η οποια εσκασε μυτη φορωντας ενα βρακακι σαν μποξερακι και ζακετουλα (μαλλον κρυωνε).

Εμφανιση Μαριας: πιτσιρικα, 21 ετων συμφωνα με τα λεγομενα της, ξανθια, ψηλη για γυναικα, ωραιο βυζακι με καυλωμενη ρωγα και καλο κωλαρακι. Το σωμα της μου φανηκε καπως ατσουμπαλο, χωρις να ειναι ασχημο. Εχει χαρακτηριστικο μουτρακι, δεν ειναι ιδιαιτερα ομορφη, αλλα αρκετα συμπαθητικη και παιχνιδιαρα.

Ηρθε στο δωματιο γελαστη γελαστη και εβγαλε τη ζακετα της. Την τραβηξα πανω μου (για να τη ζεστανω Ντροπή ) και αρχισα να τη φιλαω στο λαιμο ενω ταυτοχρονα χαιδευα το μουνακι της πανω απο το εσωρουχο. Με εβαλε να ξαπλωσω, γδυθηκε και ηρθε απο πανω μου, φιλωντας με στο λαιμο και στο στηθος ενω κατεβαινε πιο χαμηλα. Οταν εφτασε στην ευαισθητη περιοχη αρχισε να την περιποιειται με πολλη στοργη και προδερμ Γλώσσα . Καραμελωμα στα αρχιδια, γλυψιμο σε ολοκληρη τη (βουβωνικη?) περιοχη και παιχνιδισματα με το κεφαλακι. Δεν περιμενα τοσο καλη περιποιηση απο πιτσιρικα και μαλιστα Ρουμανα! Μου περασε σκουφακι και αρχισε το κυριως πιατο της πιπας, το οποιο περιελαμβανε και deep throat. Την αφησα για αρκετη ωρα να με περιποιειται τσιμπουκικα και μαλιστα προς στιγμη σκεφτηκα να την αφησω να με τελειωσει ετσι. Το μετανιωσα ομως και της ζητησα να ερθει καβαλα. Ωραιο κουνημα και καλη συμμετοχη με κραυγουλες και αγκομαχητα μεσα στο αυτι μου. Περασαμε για λιγο στη σταση του λωτου, οπου η καλη συμμετοχη της συνεχιστηκε. Μετα απο λιγο την ξαπλωσα ανασκελα και μπηκα μεσα της ιεραποστολικα, ενω αυτη ανοιγοντας τα ποδια της σα σε σπαγγατο με προετρεπε με χαμηλη φωνη να τη σφυροκοπησω. Σε αυτην τη σταση, και με την καυλα να εχει χτυπησει κοκκινο, τελειωσα πανηγυρικα Κουλ .

Εν συντομια, προκειται για μια κοπελιτσα συμπαθητικη και παιχνιδιαρα, με πολυ καλη συμμετοχη και ευχαριστη διαθεση. Νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που ευχαριστιεμαι γαμησι με Ρουμανα - θα προκειται μαλλον για την εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.

Χρονος παραμονης της Μαριας στο δωματιο 11 λεπτα.

Τιμη 10 ευρω


ΥΓ - Ερωτηση προς παλιους συναγωνιστες: Το μπουρδελο αυτο ηταν παλια νηπιαγωγειο? Στους τοιχους, και του σαλονιου αλλα και των δωματιων, εχει αφισες Μικυ Μαους και Μπομπ Σφουγγαρακη Χμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2012
Καθολου περιτη φιλε...πληρεστατη θα ελεγα Χαμόγελο
C
COBRA1986
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1