Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 158 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μακράν η χειροτερη μπουρδελοεμπειρια μου!!!
Στα της κοπέλας τωρα...Απο εξωτερικη εμφανιση για μενα ειναι Το μουνι του μεταξιου!!!μελαχρινη,ωραιο προσωπο,βυζαρες φυσικοτατες και ανεπαναληπτη κολαρα!!!
Στο διαδρομο ειχε ενα υφος μπλαζε αλλα το ολο συνολο με εκανε να θολωσω και να δωσω το 15αρι χωρις δευτερη σκεψη!και που να ξερα....ΛύπηΕμμμμ
Μπαινει μεσα με υφακι και το πρωτο πραγμα που εχει να μου πει ειναι οτι εχω πολυ χοντρη πουτσα και αν ειμαι ελληνας,ενω παραλληλα με ρωτησε ηλικια και προσθεσε,που παω να γαμησω με τετοια πουτσα!!!(λεω τα πιασαμε τα λεφτα μας τωρα!)!!μου φοραει καποτα και ξεκιναει μια γελοια πιπα ενω παραλληλα ειχε παρει σταση ωστε να μην μπορω να την αγγιξω..παρολαυτα επειδη ηταν μουναρα και το θεαμα ηταν εξαιρετικο επηλθε η στυση..καθεται μονη της ιεραποστολικο κρατωντας παραλληλα το εργαλειο μου για να μην μπορω να μπαινω βαθεια μεσα της ενω παραλληλα εγω επιχειρησα να φιλησω βυζια,τις 2 πρωτες φορες με επιτυχια ενω στην συνεχεια μου ειπε επιτακτικα να τα αφησω...:S βγαινω απο μεσα της και της λεω ελα απο πανω...μου λεει οχι απο πανω εχεις μεγκαλο πουτσο..λεω ελα στα τεσσερα μου λεει οχι ελα απο μπροστα...της λεω καλα η υπηρεσια δεν ειπε φουλ προγραμμα??μου λεει δεν ξερεις τι ειναι φουλ προγραμμα εγω ξερω..τεσπα δεν ειχα ορεξη να τσακωθω και συμβιβαστικα στο ιεραποστολικο..μετα πολλα της το ξαναειπα,ανεβηκε πανω μου βαζοντας χερι και κρατωντας με ωστε να μην μπορω να κανω παιχνιδι εγω...για να μην τα πολυλογω αυτο συνεχιστηκε επι 10 λεπτα ωσπου με αφησε κυριολεκτικα με το πουλι στο χερι χωρις να χω μπορεσει να τελειωσω μεσα της(μαρτυριο να εχεις τετοιο μουνι διπλα σου και να μην το ξεροχυνεις..!!)της λεω δεν εισαι σωστη μ λεει με γκαμησες 10 λεπτα,δικο σου το προβλημα και της λεω απο τα νευρα μου εχεις τελειωσει!!!βγαινω εξω με νευρα,λεω στην τσατσα απαραδεκτη ενω με κοιταγε με εκπληκτο βλεμμα και φωναζω στους υπολοιπους μαυυρο μαγκες μακρια!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Σελένα
Μέλος
Εγγραφή:
10 Σεπ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2012
Δηλαδη την πατησες κι εσυ οπως ο απιστος Θωμας, που ειχε πει πριν απο λιγα χρονια (περιπου 2000 αν θυμαμαι καλα), "αμα δεν αγγιξω, δεν πιστευω τιποτα", αφου ηδη ειχες διαβασει την προηγουμενη κριτικη πριν την δικη σου επισκεψη!
14 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μπας κι ειναι λεσβια?
14 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αρχιζω να το πιστευω μαγκες!!!μας μισει τους αντρες!!!δεν φανταζεστε πως με εβλεπε και πως μου μιλαγε ενω της φερθηκα πολυ ευγενικα!!!
14 Φεβρουαρίου, 2012
Πλακα κανει ρε συ filologos ο lust. Εχω ανεβασει σχετικο θεμα "πουτανες λεσβιες", και μου την λεει απ εξω απ εξω. Εμενα κουρδιζει.
14 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μπορει να χει και κανα τραυμα,ας μην κραζουμε...απλα εχουν γραφτει τα χειροτερα,οποτε το νου σας!
14 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χαχα καταλαβα!!!εννοειται αυτα τα λεμε για τους επομενους συναγωνιστες για να μην την πατησουν σαν και μας!!!δυσκολες εποχες για να πεταμε τα λεφτα μας ετσι!!!καλυτερα να τα καιμε που λεει ο λογος απο το να τυγχανουμε τετοιας αντιμετωπισης!!!
14 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

oχι πεφωτισμενε,δεν κανω πλακαΧμμμ;
14 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

συν τοις αλλοις οπως ειπε και ενας αλλος συναγωνιστης αυτον τον απιστευτο κωλο μαλλον δεν θα τον γαμησει κανεις :S:S:S:S
15 Φεβρουαρίου, 2012
τετοιο παλτο φιλεε-κ τοσο ξυνη γκομενα...δεν νομιζω να υπαρχει!!οποιος καταφερνει κ τελειωνει μαζι της ειναι ηρωας...!τοσο ωραια γκομενα..κ τοσοοο δυστρωπη...!κακο δικο της..Χμμμ;
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9