Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Είχα περάσει το Σάββατο με τον mysterious και μου έκανε σχετικά καλή εντύπωση. Καλό ύψος με υπερήφανο στήθος, λεπτή, με ανοιχτά πράσινα μάτια (σχεδόν σμαραγδί) και υποσχέσεις ότι κάνει καλό service. Μικρή παραφωνία η αραιή της οδοντοστοιχία. Τελικά την έκανα για αλλού, αλλά ο mysterious που τη ρώτησε για το τι κάνει στο δωμάτιο, μου επιβεβαίωσε ότι υποσχόταν free pipen Γλώσσα , και τελείωμα στο στήθος.

Τελικά Κυριακή απόγευμα πάω για δοκιμή. Δε ρώτησα πριν τη συναλλαγή για το service, και πέρασα μέσα. Μέτριο δωμάτιο, καθαρό αλλά όχι όπως στη Φωκαίας_19. Στο πεντάλεπτο εμφανίστηκε εντελώς παγωμένη με ίχνη citrus-face. Money Mouth

Ήμουν πολύ φτιαγμένος και την πλάκωσα στο χούφτωμα πριν προλάβει να αράξει στο κρεβάτι. Τίμησα το λευκό της στήθος με τις νεανικές της ρόγες μεγέθους ελιάς καλαμών. Πέρασε λαστιχάκι χωρίς να ρωτήσει και άρχισε μια σχετικά καλή πίπα. Στο δίλεπτο σταμάτησε. Της είπα ν'ανέβει σε cowgirl. Είχε καλή κίνηση και έκανε μόνη της όλη τη δουλειά.

Γύρισμα σε dogie, χωρίς καμιά συμμετοχή. Δε με ξε-καύλωνε τίποτα. Μετά τη γύρισα σε αποστολικό όπου με κοίταζε με απάθεια. Μιας και είχα διαβάσει για τελείωμα στο στήθος της, της το ζήτησα ευγενικά και παιχνιδιάρικα, αλλά η απάντηση ήταν "Όχι. Δε μ'αρέσει". Της το ζήτησα άλλη μια φορά μπας και, αλλά ήταν ανένδοτη.

Μιας και δεν ήθελε να μου το επιτρέψει, καθυστέρησα όσο μπορούσα την κορύφωση. Τότε άρχισα να διαπιστώνω κάποια ελαφριά βογγητά εκ μέρους της, μάλλον αληθινά.

Και κάνει το κορυφαίο. Ενώ ήμουν μέσα της, γυρίζει αριστερά και κοιτάζει το ρολόι στο χέρι της (δεν είχε περάσει δεκάλεπτο). Και όμως, ούτε αυτό με ξε-καύλωσε. Της είπα "γύρισε να σε βλέπω", ευτυχώς το έκανε, παλινδρόμησα 7-8 φορές ακόμα και τελείωσα με προφυλακτικό στο νινί της. Ευτυχώς περίμενε μισό λεπτό ακόμα να ηρεμήσω απ'την ένταση και μετά σηκώθηκε.

Κοιτάχτηκε στο καθρέφτη με υπερφίαλο αυτοθαυμασμό, φόρεσε το λευκό της στριγκάκι, μου πέταξε ένα ξερό ΄στω και την έκανε.

Δεν θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
TYRAEL
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
226
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2012
Εύγε αδελφέ!
Τη γλίτωσα τη μπανανόφλουδα. Next time σου καλύπτω τη μισή χασούρα του εισιτηρίου λόγω εθελοντικής θυσίας!
14 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μέσα, αλλά όχι Μετάξι plz! Money Mouth
14 Φεβρουαρίου, 2012
όσο για τις κριτικές των συναδέλφων που μιλάνε για clip πορνοταινίας, θα προτιμούσα να μην τα είχαν γράψει...

σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τα γραφόμενά τους, αλλά αν η κοπέλα δεν τα κάνει σε όλους, αλλά τα προσφέρει λόγω συμπάθειας, γνωριμίας κτλπ. τότε ας τα κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του...

εγώ έτσι κάνω... Κουλ
14 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι Μετάξι;;;;Σε λίγο δε θα υπάρχουν όβολα για σύνδεση με pornosite διαδικτύου και επακόλουθο αυνανισμό!Λύπη
14 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πόση cult~ίλα να αντέξω; Money Mouth
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5