Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από βόλτα σε συγκεκριμένα σημεία, κατέληξα στο κατάστημα τούτο. Δεν έψαχνα για ένα δυνατό κορμί αλλά για cif. Cif, και μάλιστα από μια κοπέλα που να δείχνει ότι της αρέσει να δέχεται τα υγρά στο πρόσωπο. Τελικά η Ζακλίν δεν είναι τέτοια, αλλά μάλλον το κάνει από ανάγκη. Και οι φαντασιώσεις μου δε μπορούν να πραγματοποιηθούν υπό τέτοιες συνθήκες.

Σαλονάρισμα από την ξανθιά Άννα και τη Ζακλίν. Η Ζακλίν είναι μια μικροκαμωμένη μελαμψή κοπέλα με μαύρα μαλλιά, οβάλ πρόσωπο με ελαφριά αφρικάνικα χαρακτηριστικά και λευκά δόντια. Φορούσε ένα ζευγάρι μαύρες μπότες, ψηλές μέχρι το γόνατο, και ένα σετ μαύρα εσώρουχα. Κινητική και διαχυτική στο σαλονάκι, με διάθεση για χιούμορ και πειράγματα.

Η υπηρεσία ανακοίνωσε cif & a-level για τη Ζακλίν. Προχώρησα στο δώμα και έδωσα τα χρήματα στη Ζακλίν. Ο χώρος κλειστοφοβικός με μονό κρεβάτι, μια μικρή τηλεόραση, ένα μικροσκοπικό καθρέφτη και έναν παλιό νιπτήρα.

Σε 5 λεπτά εμφανίστηκε η κοπέλα, η οποία έβγαλε μόνο το κάτω εσώρουχο αποκαλύπτοντας ένα ροδαλό νινί, με ελαφριά τριχοφυΐα στο πάνω μέρος, αφήνοντας το στήθος καλυμμένο.

Με πειράγματα και πλάκες άρχισε κάποια φιλιά στο στήθος. Δεν ήθελα και πολλά, και ήμουν έτοιμος. Ρωτάει για στοματικό με προφύλαξη και της απαντώ θετικά. Με επιβράβευσε για την επιλογή μου, πέρασε το λαστιχάκι και άρχισε μια άτεχνη πίπα. Ενώ φαινόταν να το ευχαριστιέται, από τεχνικής πλευράς είχε μαύρα μεσάνυχτα. Έπαιξε και με τα "δίδυμα" αλλά και αυτό το έκανε απότομα.

Ανέβηκε για cowgirl, και πάλι οι κινήσεις της σπασμωδικές. Πάμε να γυρίσουμε σε αποστολικό και μου έριξε ένα "ξύρισμα" με τα τακούνια απ'τις μπότες. Δε μπορούσα να λειτουργήσω έτσι.

Της ζήτησα να βγάλει το sous-tien και να συνεχίσουμε σε αποστολικό. Αποκάλυψε ένα ζευγάρι μικρά πεσμένα στήθη και ξάπλωσε για το τέλος. Με ρώτησε "θα με χύσεις στο στόμα ή στο πρόσωπο", οπότε πήρε την κατάλληλη απάντηση.

Δέχτηκε το cif κρατώντας με τα δύο της δάχτυλα τη μύτη σαν να έκανε βουτιά στη θάλασσα. Σηκώθηκε και καθαρίστηκε χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη, με τα μωρομάντηλά της. Μου είπε φεύγοντας "την επόμενη φορά να'ρθεις να με χύσεις στο στόμα".

Δεν θα ξαναπάω. Η αναζήτηση για ένα καλό cif συνεχίστηκε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Ζακλίν
TYRAEL
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
226
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2012
Ψεκάστε, απλώστε και φύγατε!
13 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

στα λευκά! Κουλ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2