Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 131 10
Μπουρδέλα
166824
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
καστανη νεαρης ηλικιας με ομορφο κωλαρακι και αρκετα καλο προσωπο!στα διπλανα μαγαζια ειχε μιλφ που δεν τα πολυσυμπαθω οποτε εδωσα το εικοσαρικο σε αυτην και μπηκα για ενα γρηγορο!
μαπινει η μικρη κι αρχιζω να την φιλαω στα πεσμενα στηθακια της και στην κοιλιτσα της!εδειξε υπομονη στα χαδια μου χωρις να ειναι ιδιαιτερα συμμετοχικη!
με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο κι αφου της απαντησα αρνητικα πηρε ενα αρωματικο χαρτομαντηλο και ξεκινησε να μου γυαλιζει τα μπεγλερια μου!
το γυαλισμα συνεχιστηκε με την γλωσσα της κι αφου ειχα πληρη στυση μου φορεσε το λαστιχο για ενα ικανοποιητικοτατο τσιμπουκι μεγαλης διαρκειας!απευθειας στησιμο στα τεσσερα μετα το κλαρινο κι αφου την σφυροκοπησα σε γρηγορους ρυθμους πεταξα τα παιδια μου στην καποτα!
για ενα γρηγορο αδειασμα μια χαρα περασα!
μαπινει η μικρη κι αρχιζω να την φιλαω στα πεσμενα στηθακια της και στην κοιλιτσα της!εδειξε υπομονη στα χαδια μου χωρις να ειναι ιδιαιτερα συμμετοχικη!
με ρωτησε αν θελω ελευθερο στοματικο κι αφου της απαντησα αρνητικα πηρε ενα αρωματικο χαρτομαντηλο και ξεκινησε να μου γυαλιζει τα μπεγλερια μου!
το γυαλισμα συνεχιστηκε με την γλωσσα της κι αφου ειχα πληρη στυση μου φορεσε το λαστιχο για ενα ικανοποιητικοτατο τσιμπουκι μεγαλης διαρκειας!απευθειας στησιμο στα τεσσερα μετα το κλαρινο κι αφου την σφυροκοπησα σε γρηγορους ρυθμους πεταξα τα παιδια μου στην καποτα!
για ενα γρηγορο αδειασμα μια χαρα περασα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού