Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 13 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Είναι Παρασκευή βράδυ, γύρω στις24:00 και θέλω να κατεβάσω τα επίπεδα της τεστοστερόνης μου.Λέω να πάω μια βόλτα από την Σόνια.Πλησιάζοντας βλέπω αρκετά αμάξια από έξω και κάτι μου λέει (ενστικτωδώς!)ότι δεν θα μου βγει σε καλό.Αποφασίζω να μπω (τι να κάνω, έφυγε η Νατάσα Λύπη) και συναντιέμαι με τον υπεύθυνο που είναι κύριος, σωστός επαγγελματίας και εξυπηρετικότατος!Παίρνω το 40άρι πρόγραμμα και βουρ στο δωμάτιο.Είχα μια μικρή αναμονή που την κατανοώ γιατί είχε πέσει δουλειά και κάποια στιγμή σκάει μούρη η Σόνια.Γλυκούτσικο, μικρόβυζο κοριτσάκι με ωραίες καμπύλες για το ύψος και τα κιλά της.Μέχρι εδώ, τα καλά!Η πίπα της χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προκαταρκτικά "0", παιχνίδια/τσαλιμάκια ανύπαρκτα (ΜΗΝ δαγκώνεις τις ρόγες, ΜΗΝ με κάνεις αυτό γαργαλιέμαι, ΜΗΝ μου κάνεις το άλλο δεν μπορώ), στήσιμο στα 4 για να φάμε κωλαράκι αλλά συμπεριφορά σαν ξύλο, στο τέλος βγάζω το προφυλακτικό για να τελειώσω πάνω στο στήθος της (κατ' εντολή και επιθυμία της) και απλά μου τον έπαιζε και κοιτούσε τα ντουβάρια!Τα "παίρνω" και της λέω: Έτσι το κάνω και μόνος μου, και με το που τελειώνω μου είναι στεναχωρημένη/συγχυσμένη, σκουπίζεται ταχύτατα και φεύγει σφαίρα για τον επόμενο. Εντάξει καταλαβαίνω ότι έχει πέσει δουλειά αλλά και εγώ πελάτης είμαι.Απογοητεύτηκα και είναι κρίμα για το παιδί που έχει το μαγαζί αλλά και για τις καλούτσικες κριτικές που διάβασα μέχρι τώρα για την κοπέλα.Πήγα για να χαλαρώσω και έφυγα πιο τσιτωμένος!Άλλη φορά θα ακούω πιστά το ένστικτό μου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
kostas_x
Μέλος
Εγγραφή:
28 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2012
''...(Ο)υπεύθυνο(ς)...είναι κύριος, σωστός επαγγελματίας και εξυπηρετικότατος...είναι κρίμα για το παιδί που έχει το μαγαζί...''

Οταν βγήκες από το δωμάτιο και εφόσον ήταν ακόμα εκεί, θα έπρεπε να του μιλήσεις.
08 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προσπάθησα να τον βρω αλλά:
1) Βιαζόμουν να φύγω.
2) Δεν ήθελα να του μιλήσω με τα νεύρα μου στο ταβάνι.
Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις προς ενημέρωσή του.
08 Φεβρουαρίου, 2012
Χαλασε η Σονια Money Mouth

Γιαννη αμα διαβασες την κριτικη και στο θρεντ της Δραμας κανουν παραπονα οι πελατες καιρος ειναι για αλλαγη φερε μας πισω την Αλεξανδρα , την Στελλα ή την Σισσυ Χαμόγελο

Φανουριε θα τον μιλησω , οταν θα παω , θα του τα ψαλλω , γιατι ειναι κριμα για το μαγαζι του Money Mouth
οι συναδελφοι , ισως δεν εχουν το θαρρος να εκφρασουν τα παραπονα τους ....
08 Φεβρουαρίου, 2012
Παίδες δεν αξίζει τον κόπο να παραπονεθείς, δεν θα γίνει τίποτα κατά τη γνώμη μου. Απλά το παίρνεις απόφαση ότι έχασες το 40άρι ή το 50'αρι που έδωσες και άλλη φορά δεν ξαναπάς. Εγώ τις 2 φορές που επισκέφτηκα τα σπιτάκια της Δράμας και από μία φορά που κατέθεσα σε Studio Rose (Καβάλα) & Studio Love (Δοξάτο) έφυγα ακριβώς όπως μας περιγράφει ο φίλος που έγραψε την κριτική, δηλαδή πιο τσιτωμένος αντί να χαλαρώσω και να το ευχαριστηθώ. Οι κοπέλες στην επαρχία κοιτάνε μόνο να σε ξεπετάξουνε και να τελειώνουνε όσο πιο γρήγορα γίνεται... Για όποιον γουστάρει είναι καλά, αλλά εγώ προσωπικά αποφάσισα ότι δεν θα ξαναπάω για τέτοιες προχειροδουλειές.

Όσο για την κριτική, την διάβαζα και νόμιζα ότι ήταν όταν είχα πάει εγώ στη Σόνια! Ίδιες υπηρεσίες, ίδια συμπεριφορά, ίδια ξεπέτα. Δεν θα ξαναπήγαινα με την καμία.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4