Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 155 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Έχοντας διαβάσει άλλες κριτικές αποφάσισα να δοκιμάσω κι εγώ τη Βάλια.Η εντύπωσή μου είναι ότι δεν είναι κάτι εξαιρετικό όπως την παρουσιάζουν κάποιοι συναγωνιστές, ή ήταν πολύ κουρασμένη και δεν έδειξε την αξία της.Η ακα.. πίπα της δεν με ενθουσίασε ενώ στο πρωκτικό ήταν γεμάτη κρέμα που δεν είχα καλή αίσθηση.Από μια γυναίκα της ηλικίας της περίμενα πολλά περισσότερα.Στα θετικά είναι το καθαρό δωμάτιο και το ζεστό νερό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Βάλια
Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
85
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2012
Αγαπητε φιλε,μην σου φαινετε περιεργο κατι!Η χημεια με το καθενα που εχη καθε κοπελα ειναι διαφορετικη,το εχω πη και το εχω εμπεδοση απο τις συνεβρεσης μου.Παντα δοκιμαζω προσωπικα μια κοπελα 2 φορες,και προσωπικα δεν εχω παη,αλλα αυτο γενικα παιζη!!Καποιοι περνουν καλα και αλλοι οχι!Για το πρωτο θα συμφωνησω οτι μπορη να ηταν κουρασμενη!!
06 Φεβρουαρίου, 2012
εγώ πάλι συμφωνώ , έτσι όπως τα γράφεις είναι.......
άσε που και απο εμφάνιση.....τι να σχολιάσω
07 Φεβρουαρίου, 2012
Εγώ συμφωνώ με τον Sotirof. Εντάξει δεν είπαμε ότι η γυναίκα είναι το κάτι άλλο (οι δικές μου κριτικές είναι θετικές όμως όχι και διθυραμβικές) όμως δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για έλλειψη διάθεσης. Είναι μια γυναίκα πρόθυμη και υπομονετική ώστε ο πελάτης να φύγει ευχαριστημένος. Ίσως ήταν κουρασμένη, ειδικά αν δούλευε και διπλή βάρδια.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3