Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 25 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χτες πηρα την Στέλλα .Την ειχα ξαναπαρει μετα από δυο βδομαδες για πρωτη φορα από την αφιξη της στην πολη μας. Περιγραφη και τα προγραμματα της μας τα ενημερωσε πολύ καλα ο κουκλακης .
Από την αρχη την ειχα παρει το προγραμμα των 60 ευρώ και πάντα αυτό παίρνω και περνώ παντα καλα μαζι της .Αξιζει η κοπελα εχει ορεξη για σεξ.
Τελεια προκαρτατικα , τελεια ακαποτη πιπα σου γλυφει και τα αρχιδια σκετη καυλα και γουσταρει πολύ να την γλυφεις το καθαρο μουνακι της και να την γλυφεις τα μικρα βυζακια της.
Κάναμε όλες τις στάσεις διχως βιασυνη παραμονη μου στο δωματιο ηταν σχεδον 30λεπτα !
Αμα γινεις και τακτικος πελατης της σε δινει και κανα γλωσοφιλο εμενα μετα από την τριτη φορα που την γαμησα με δωνε γλωσοφιλα φυσικα και στο προγραμμα της ωρας που πηγε ενας φιλος μου του δωσε σαν να γαμουσες την γκομενα σου.
Η τσατσα ευγενική . Παρκινγκ είναι λιγακι προβλημα εγω το εβαλα απενατι στα στρατοπεδα τωρα που φυγαν οι φανταροι εχει παρα πολύ χωρο.
Ο χωρος σε σχεση με περσυ καλυτερος αλλα χρειάζονται οντως αλλαγες. Αλλά προσωπικά αφου υπαρχει η ζεστασιά και η κοπέλα είναι αστερι δεν με πειραζει καθολου θα το κανουν καλυτερο ετσι πιστευω.
Επιτέλους μας φεραν ένα καλο πιπινι και αυτό αξιζει , τι ηταν τοσο καιρο με τις γιαγιάδες μονο που της εβλεπες σε επιανε απελπισία.
Οσο θα είναι στην πολη μας θα μαζεψω οικονομιες να την παρω για μια ωρα , ζηλεψα και τον φιλο μου αλλα και τον κουκλακη που την πηρε μια ωρα την Στελλα.
Την προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
akanes5
Μέλος
Εγγραφή:
18 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού