Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 274 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Λινα την ειχα δη προχθες με τον Ν.Σμυρνη την οποια δοκιμασε κιολας,και μου ειπε τα τεκτενομενα αμεσα,βγαινοντας απο το δωματιο!Ειναι μια χαμογελαστη κοπελα,γυρω στα 30,την κανω εγω,αλλα και απο πληροφοριες απο πρωτο χερι,απο τσα του μεταξι που την ηξερεΧαμόγελο.
Νεα αφιξη μου ειπε και καλη,πρωτου την επισκευτω βεβαια,στην τσαρκα του μεταξιου!!Ξερωντας και απο πρωτο χερι τι κανη στο δωματιο,πειστικα να μπω!!
Βγαινη χαμογελωντας και φορα ενα δυχτιωτο μεχρι τα μπουτια στο επανω μερος!
Το στηθος της ειναι 1,5,1,75 υψος,κουναη το σωμα της σαν να σε καλει, και με νευμα του κεφαλιου της σου λεη περνα μεσα,κοιτωντας εσενα χαμογελαστα,μια φασι που εχη το γελιο της αλλα αναδυκνειη και μια θυληκοτητα!!!
Στα της μαχης τωρα,ξεκιναη με καλα προκαταρκτικα,φιλια στο σωμα και καταληγη προς τα κατω,βεβαια τα χαδια της εχουν διαρκεια,απο πλευρας μου χουφτωνα και μετα ανταπεδωσα φιλωντας απαλα το λαιμο της και μετα το στηθος της χουφτωνοντας τον κωλο της,που ηταν αφρατος θα ελεγα,γενικα το δερμα της ειναι καλο!!
Ξεκινησαμε με καβαλημα απο μερους της απο πανω,οπου και κουνηθηκε καλα,αφηνωντας μεγαλες διεισδυσης,μετα ιεραποστολικο,εκει παλι ειχε καλα ανοιγματα,και με ειχε παρη αγκαλια,ενω εγω φιλαγα τα βυζια της.
Το τελος ηρθε βαζοντα της στα τεσσερα και με καλο σφυροκοπημα!!
Αποχωρησε χαμογελωντας,τουλαχιστον σου μενη μια χαρουμενη εικονα,μια κοπελα η οποια δεν σου βγαζη ξυνιλα,ουτε και οτι ειναι ξεπετα σε καμια περιπτωση.
Σε αυτο που λεη ο φιλος μου Ν.Σμυρνη,οντως στην κοιλια εχη χαλαρωτητα,αλλα απο τις πληροφοριες μου οντως εχη γεννηση πριν λιγο καιρο!!Οταν παρουσιαστηκε στο Φ.59 κατω μου ειπε ρωσσα,δλδ.ρωσσιδα,αλλα η τσα στο επανω Φ.59 που εχθες ηταν ανοιχτο,μου ειπε τσεχα!!
Πιστευω πως θα την ξαναεπισκευτω συντομα,λογω τις καλης συμπεριφορας της και του ευθυμου χαρακτηρας της!!
Δεν συστηνετε σε πιπινοκυνηγους,αλλα σε συναγωνιστες που τους ενδιαφερη να περασουν καλα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Λίνα
sotirof
Τιμημένος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
7
Πόντοι:
1.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού