Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Για αλλαγή και για να αποφύγω το πολύ περπάτημα είπα να κατευθυνθώ στα "καταστήματα" της οδού Λιοσίων.

Στο τρίτο μαγαζί που μπήκα, στην Τορφωνιύ 13 στο αριστερό, χτυπάω την πόρτα, ανοίγουν, έρχεται η ευγενέστατη κυρία της υποδοχής και μου λέει πως έχουμε την Όλγα, αναφέρει τις περιποιήσεις που προσφέρει και στο τέλος ότι γνωρίζει "αρκετά κολπάκια".

Η Όλγα πανύψηλη μιλφ περίπου 40-45 ετών (μπορεί και μεγαλύτερης ηλικίας) με καλοσχηματισμένο σώμα και κοντό καρέ μαλλί.

Πλήρωσα το αντίτιμο των 20 ευρώ έχοντας ακούσει αυτό με τα "αρκετά κολπάκια".

Μπαίνω στο δωμάτιο, μετά από λίγο φτάνει η Όλγα με χαιρετάει με έναν περίεργο αλλά συμπαθή τρόπο (γιατί μου μιλούσε λες και ήταν η θεία κι εγώ ανήλικος) και αφού τη ρώτησα τι "κόλπα" ξέρει, μου λέει πως προσέχει τον πελάτη και "δώσε μου οδηγίες"...

Της λέω περί ποδολαγνείας, και σεξ από πάνω μου και αμέσως ξαπλώνει στο κρεβάτι, μου απλώνει τα πόδια της στα μούτρα, και με ρωτάει αν θέλω στοματικό ή αν μόνο θέλω να γλύφω πόδια εκείνη την ώρα. Την κράτησα σε αυτή τη στάση, μετά της είπα για στοματικό, έκανε μία πολύ υγρή πίπα και ανέβηκε από πάνω μου όπου κάναμε αρκετή ώρα σεξ όπου και επήλθε το τέλος. Αφού σηκώθηκε, κάθισε και πιάσαμε περίπου 10-15 λεπτά την κουβέντα, όπου και θα συνεχιζόταν αν δε νύσταζα λόγω της πολύ προχωρημένης ώρας και δεν ήθελα να ξενυχτήσω.

Στην κουβέντα μας διαπίστωσα πως την ενδιαφέρει να περάσει καλά ο πελάτης και πως προτιμάει τους ιδιαίτερους πελάτες με μικρά ή μεγάλα βίτσια, που ικανοποιούνται δηλαδή λιγότερο με το σεξ και περισσότερο με κάτι ιδιαίτερο.
Parking άφθονο.

Έιχα έναν τσακωμό με το πλήρωμα ενός περιπολικού που βγαίνοντας από το κατάστημα θέλησε να μου κάνει έλεγχο με πολύ άσχημο τρόπο και είχαμε το διάλογο:

Κόρνα-φάρος.
Αστ: Καλά περάσαμε; Γαμήσαμε;;;
Εγώ Παρακαλώ;;;
Αστ: Από που είσαι;;;
Εγώ: Από το τάδε μέρος
Αστ: Έλληνας δηλαδή;;;
Εγώ: Ναι, δεν κυκλοφορούν Έλληνες εδώ;;;
Αστ: (ειρωνικά) "Έλληνα για φέρε ταυτότητα"

όπου κατάπιε τη γλώσσα του όταν είδε ταυτότητα αξιωματικού ενόπλων δυνάμεων (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω σώμα)...
Τι μακάκας..

Τα μπάλωσε ο συνάδελφός του που ήταν ειδικός φρουρός και μου έπιασε την κουβέντα περί της μονάδας που είμαι και που κλπ κλπ και μάλιστα μου μιλούσε στον πληθυντικό αποκαλώντας με με το βαθμό.
Τι να σχολιάσω επ'αυτού....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
538
Πόντοι:
360
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2012
>>> όπου κατάπιε τη γλώσσα του όταν είδε ταυτότητα αξιωματικού ενόπλων δυνάμεων

Κορυφαίο σκηνικό !!!
04 Φεβρουαρίου, 2012
Η Ολγα ειναι μια πρων studio-lady και εργαζοταν στο Σερβιων 26 με το ονομα Ταμαρα.
Η ποδολαγνεια ηταν η σπεσιαλιτε της.......
04 Φεβρουαρίου, 2012
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
G
gl
04 Φεβρουαρίου, 2012
Όχι ρε μεγάλε! Σοβαρά μιλάς;! Σου μίλησαν μ'αυτόν τον τρόπο;! Έπρεπε ν'απαιτήσεις να κάθονται και προσοχή όσο σου μιλούσαν! Τρανέ αξιωματικέ των "Ενόπλων Δυνάμεων"! Α ρε έλληνα, μια ζωή η ίδια γλίτσικη συμπεριφορά! Να δείξουμε οτι κάποιοι είμαστε και να εκμεταλλευτούμε τη "θέση" μας! Αυτά μόνο εδώ στο χωριό μας βέβαια, γιατί παραέξω κάνει τζίζ! Εύγε, κύριε Αξιωματικέ!
04 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εσενα Tonerifik επιδει σε κοβω βλαμενο πρεπει να σε σκισανε καλα στο στρατο για να μιλας ετσι για το συναγωνιστη που του κανανε ελεγχο οι μπατσοι.Το οτι εδειξε ταυτοτητα η οποια του ζητηθηκε δεν σημαινει οτι εκμεταλλευτικε και τη θεση του για να δειξει οτι ειναι καποιος....Οπως και να το κανουμε ομως ειναι καποιος που εσυ μαλλον δεν εισαι και καλα κανανε οι μπατσοι αφου ειδαν οτι ητανε ενταξει να του μιλανε με καποιο σεβασμο.Ημουνα φανταρος και ειμαι υπερηφανος που υπηρετησα στο Στρατο παρα τις δυσκολιες που αντιμετωπισα.Εκανα σωστα τη δουλεια μου και και οι περισσοτεροι αξιωματικοι,υπαξιωματικοι και ο Διοικητης με αντιμετωπιζανε σωστα.!!!Θα υπαρξουν μαλακες αξιωματικοι που θα ειναι οπως λες"στο χωριο τους μαγκες και εξω τζιζ" αλλα δεν μπορουμε να τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι.....Οι μαλακες παντου θα υπαρχουν και σε ολους τους κλαδους.Τελος καλα κανανε και οι μπατσοι που του μιλησανε ετσι στην αρχη γιατι στην Αθηνα κυκλοφορει οτι ειδος εγληματια μπορεις να φανταστεις και δεν μπορει ο κοσμος να κυκλοφορησει.
04 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προς τον κύριο Tonerifik.

Στην Αθήνα κυκλοφορεί ο κάθε λογής εγκληματίας, παράνομος, μπράβος, ο κάθε λογής πορτοφολάς απατεώνας λαθρέμπορος κλπ κλπ και η αστυνομία περνάει και απλώς "κοιτάει"...
Από την άλλη βλέπει έναν οποιονδήποτε άνθρωπο όπως εμένα να βγαίνω με το αίσθημα της ικανοποίησης από το εν λόγο σπίτι και θέλει να κάνει την πλάκα του και με ειρωνεύεται με ένα στυλ "έλα εδώ εσύ που γάμησες τώρα να δούμε τι καπνό φουμάρεις".

Στη συνέχεια παρόλο που εγώ του απάντησα τυπικά και χωρίς ίχνος κακής διάθεσης και δυσφορίας συνεχίζει την ειρωνεία του λέγοντάς μου "Έλληνα για δώσε ταυτότητα" κι εγώ απλά του την έδωσα. Και το ότι έκανε την πλάκα του βεβαιώνεται και από το γεγονός ότι δε βγήκε καν από το περιπολικό, όπου αν με θεωρούσε ύποπτο, δε θα στρογγυλοκαθόταν στο αμάξι αλλά θα ήταν έξω, φοβούμενος μη βγάλω τίποτα από την τσέπη μου κλπ.

Στη συνέχεια ανακάλυψε από την ταυτότητα μου πως δεν ήταν πετυχημένη η πλάκα του, δε του φταίω εγώ, ούτε πήγα στο μπουρδέλο με τη στολή, ούτε το έπαιξα κάτι... Απλά του είπα ένα "τι να σου πω τώρα, ότι και να πω περιττό θα είναι" δε νομίζω ότι εκμεταλεύτηκα καμία θέση...

Στρατιωτικός έγινα "κύριε Tonerific" όπως οι περισσότεροι για να έχω έναν όχι και τόσο καλό, αλλά σίγουρο μισθό, αλλά και για αν γίνει καμιά μαλακία να μπορώ να "φυλάξω" το σπίτι των δικών μου που απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από τους "φίλους" μας τους Τούρκους.

Αν εσύ είσαι κολλημένος ιδεολόγος αντι-μιλιταριστής σε πληροφορώ πως η πλειοψηφία των νέων στρατιωτικών είναι μια χαρά άνθρωποι κι αν κατάφερες να σε πιέσουν πολύ κατά τη διάρκεια της θητείας σου μάλλον θα είχες κάποιο σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς. Πολλούς από τους φαντάρους με τα μυαλά τα δικά σου, ευχόμαστε να τους δινόταν πραγματικά η ευκαιρία να πάνε σπίτι τους γιατί όσο θεωρείς ότι με ανέχεσαι εσύ άλλο τόσο σε ανέχομαι εγώ που είμαι υποχρεωμένος να σε βλέπω στο χώρο όπου βγάζω το μισθό μου, να λογοδοτώ για τη μαλακία που θα κάνεις, και να σε προστατέυω από τις αυτοκτονικές διαθέσεις που απέκτησες στο στράτευμα επειδή απλά ξεβολέυτικες...

Το σύνολο του στρατού είναι για να κάνει δύο δουλειές. 1) να αποτρέπει με την ύπαρξή του τους διπλανούς 2) να αποκρούσει και να αντεπιτεθεί με τη δράση του αν ποτέ βγουν εκτός ελέγχου τα πράγματα (κούφια η ώρα).

Δεν ασχολείται ούτε με τους εθνικιστές που πάνε να μας καπηλευτούν, ούτε με τους ιδεολόγους σαν εσένα που χωρίς να ξέρουν γιατί μας μισούν....
04 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητέ xistis848.

Οι μπάτσοι και καμία "αρχή" δεν έχει δικαίωμα να μιλάει λέγοντας εκφράσεις "γαμήσαμε" - "Έλληνα (ειρωνικά) κλπ και να κάνει πλάκα εκμεταλευόμενος τη θέση του.

Όταν κάνουν έλεγχους 3 το βράδυ στη Λιοσίων έπρεπε τουλάχιστον να βγούν έξω από το αμάξι με το χέρι στο όπλο, να με ψάξουν ή απλά να ζητήσουν ταυτότητα... Αν ήμουν ένας εγκληματίας που διώκομαι και είχα όπλο στην τσέπη το κάθισμα του περιπολικού μπορεί να ήταν η τελευταία του εν ζωή θέση.

Αλοίμονο αν οι αστυνομικοί κάνουν τέτοιες "πλακίτσες" και γελάν με τον κόσμο.
04 Φεβρουαρίου, 2012
η συγκεκριμενη ειναι μονο βραδυ??ρωταω γιατι η περιοχη ειναι δυσκοληΧμμμ;
04 Φεβρουαρίου, 2012
Το τραγικο στην υποθεση ειναι οτι συμφωνα με βιβλια της αστυνομιας οι περισσοτεροι πεσοντες αστυνομικοι δεν πεθαναν ουτε απο εμπλοκες σε ληστειες τραπεζων ουτε απο τρομοκρατικες οργανωσεις αλλα απο ελεχους ρουτινας που δεν πηραν τα καταλληλα μετρα.
Δηλαδη σε ελεχους που βαριοντουσαν να παρουν θεση φυλαξης η απλα οπως εδω εκαναν πλακα.
04 Φεβρουαρίου, 2012
Προς Ray: Από τον τρόπο που γράφεις ,αντιλαμβάνομαι οτι έχεις αντίληψη και δεν είσαι τραμπούκος. Το θέμα μου δεν είναι ιδεολογικό, αν και όντως ζορίστηκα πολύ στον στρατό, παρόλο που υπηρέτησα σε πολύ χαλαρό όπλο. Όντως είχε να κάνει με την δική μου αντιδραστική και απροσάρμοστη συμπεριφορά, και μπορείς να πείς οτι ήμουν κακομαθημένος και ξεβολεύτηκα, και με εξόργιζε το οτι με στείλανε στρατό. Καταλαβαίνω την επιλογή σου. Από'κει και περά πιστεύω οτι χάνουμε την μεγάλη εικόνα, και εδώ σ'αυτή τη χώρα, αλλά και γενικότερα στον Δυτικό κόσμο. Τα υπόλοιπα περι Τούρκων, τα περνάω εντελώς.

Προς xistis848: Μεγάλε τους χαρακτηρισμούς αυτούς κράτησέ τους για το γήπεδο που πας και κάνεις τον πίθηκο. Και μάθε και λίγο ορθογραφία. Ποιός ξέρει, μετά μπορεί να αποκτήσεις και παιδεία, σιγά-σιγά. Πολύ σιγά όμως...
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2