Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εγώ την Ιωάννα δεν την ήξερα και πρώτη φορά την είδα προχτές. Τώρα βλέπω ότι έχουν γραφτεί αρκετά γι'αυτήν εδώ μέσα. Και για να πω την αλήθεια όταν την είδα να βγαίνει από το δωμάτιο από άλλο συναθλητή με ένα βλέμμα συννεφιασμένο, νόμιζα ότι ήταν κάνει αυτή τη δουλειά παρά τη θέλησή της (τελικά όπως διαπίστωσα μετά, ήταν απλά νυσταγμένη). Στο σαλονάρισμα βγήκε μόνο με την κυλότα αφήνοντας τα όμορφα βυζάκια της ακάλυπτα, στάθηκε λίγο μειδιώντας, και ενώ η τσατσά ανακοίνωσε ότι η τιμή ήταν 10ευρω μονομιάς όλος ο κόσμος που είχε γεμίσει το σαλονάκι έφυγε (περίεργο). Εγώ κάθισα να δοκιμάσω.

Έδωσα το 10ρικο, πέρασα μέσα και ξεντύθηκα. Το δωμάτιο είναι αξιοπρεπές - στην περιοχή υπάρχουν πολύ χειρότερα. Αφού περίμενα λίγο ξαπλωμένος (πρέπει να με πήρε και λίγο ο ύπνος γιατί το κλιματιστικό ήταν στο φουλ) έφτασε η Ιωάννα εντελώς κατσουφιασμένη κι αμέσως έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα της αλλάξω λίγο τη διάθεση για να μην πάει και το 10ρικο τζάμπα. Μετά τα τυπικά, αρχίσαμε μια ψιλοκουβεντούλα χωρίς να την έχω καν ακουμπήσει μέχρι που κατάφερα και την έκανα και γέλασε, οπότε και πέτυχα τον σκοπό μου. Στη συνέχεια εγώ ξάπλωσα και περιεργαζόμουν τα βυζάκια και το κωλαράκι της ενώ αυτή ασχολιόταν με το πουλί μου. Αφού κατάφερε και μου το σήκωσε ενώ μου είχε γίνει σταφίδα από το κρύο, τα πήγαινε καλά. Μου έβαλε σαμπρέλα και ξεκίνησε ένα καλό τρομπόνι, γλύφωντας κυρίως το κεφάλι, με διάρκεια κανα 2επτο. Αφού μ'έκανε τούρμπο την έστησα στα 4 και ξεκινήσαμε με πισωκολλητό, αλλά για πολύ λίγο γιατί η στάση της δε με βόλευε οπότε τη γύρισα σε κλασσική στάση. Εκεί, αν και μπήκα σιγα-σιγά μέσα διάπιστωσα ότι και με τη μια να μπαινα πάλι δε θα καταλάβαινε τίποτα αυτή γιατί είχε βάλει πολύ κρέμα. Η αίσθηση στην αρχή δεν ήταν καθόλου καλή, αλλά σταδιακά γινόταν καλύτερη μέχρι που τελείωσα. Κατά τη διάρκεια της πράξης έσφιγγε τα πόδια της πάνω μου και έβγασε κάτι ψιλβογγητά. Χρόνο δεν κράτησα, αλλά δεν άκουσα ούτε χτυπήματα στην πόρτα από την τσατσά, ούτε μουσικές ούτε τίποτα (αυτό βασικά δε μου χει συμβεί ούτε σε σπίτια που έχω όντως αργήσει να τελειώσω). Αφού εκσπερμάτισα, έμεινα για λίγο ακόμα μέσα της χωρίς να δυσφορήσει.

Κατα την ταπεινή μου άποψη για την τιμή της είναι vfm, αρκεί να ξέρει κανείς ότι έχει να κάνει με άνθρωπο και όχι με ρομπότ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
makrykavlis
Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
9
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2012
''...έφτασε η Ιωάννα εντελώς κατσουφιασμένη... μέχρι που κατάφερα και την έκανα και γέλασε...''

''...εκτός από την ξανθή ρουμάνα, η οποία ενώ μπήκε τελείως στραβωμένη στο δωμάτιο...στο τέλος πρόσφερθηκε να μου βγάλει μέχρι και την καπότα...'' ( Από την προηγούμενη κριτική σου )


Φαίνεται πως έχεις την ικανότητα να ''γυρίζεις τα παιχνίδια''...
Λίγο παρακινδυνευμένο βέβαια, αλλά δείχνει πίστη στον εαυτό σου.
04 Φεβρουαρίου, 2012
Kαλά τα είπες συνάδεφε.
Μάλλον χαλιέτε έυκολα η κοπέλα, και θέλει προσοχή. Η τιμή παίζει, πότε 10 ποτε 15. Εγώ μόνο 15 έχω ακούσει.
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, από όσ έχει τύχει να δω, δεν την προτιμούν οι πάκηδες. Ούτε στο σαλόνι έχει πολλούς, αντίθετα με το διπλανό (το γκρι), που μυρίζει πακιστανίλα από τις σκάλες.
J
jopino
04 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

jopino μαλλον σε αναγνωριζουν ως παλιο πελατη και σου λενε 15...ετσι μου το χε κανει κι εμενα στις αρχες(που πηγε στο 10ευρο), η τσα2 η πρωινη που ειναι πολυ πονηρη!ευτυχως ημουν ενημερωνος απ το σαιτ για τη μειωση...
05 Φεβρουαρίου, 2012
@ jefferson: αν καταλάβει κάποιος ότι και οι ιερόδουλες είναι άνθρωποι και ότι πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε ανάλογα, μπορεί να έχει και καλύτερες υπηρεσίες. Είναι σαν να πηγαίνεις με γυναίκα μη επαγγελματία στο κρεβάτι - θα βαρέσεις κατευθείαν στο ψαχνό; Εμένα τουλάχιστον δε μου'χει βγει σε κακό ως τώρα Κουλ .

@ jopino & lustoforlife: εγώ πρώτη φορά την είδα την περασμένη βδομάδα και έλεγε 10. Για 15 δεν έχω ιδέα. Άντε και αύριο μεθαύριο 8ευρω Γλώσσα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4